Mina fördomar Östermalmsfolk och bubbel

Nämen hallå fredag!! Jag kan inte riktigt bestämma mig om den här veckan har gått snabbt eller långsamt. Jag kan inte riktigt förstå att det redan är fredag men samtidigt är det en evighet sen det var måndag, haha. Men det har varit en riktig jäkla pang-vecka rent ut sagt. Och det ska firas! 17:00 ska jag fixa naglarna (såååå behövligt! Den här utväxten är inte att leka med) och därefter ska jag möta upp denna 👆🏼 donna för bubbel!!

Igår fick jag äntligen mina (numera) älskade airpods! Och vet ni vad? Jag är verkligen kär! Så fort jag nämnde för någon att jag skulle klicka hem ett par sa alla du kommer älska dom! Jag kan inte förstå att jag någonsin haft något annat. Ja, ja, ja tänkte jag. Trådlösa lurar har jag ju haft i flera år, så så stor skillnad kommer det ju inte vara. Den enda anledningen till att jag bestämde mig för att byta var för att mikrofonenerna på mina andra par inte fungerar nå vidare och eftersom att jag ringer sjukt mycket på jobbet så är det ett måste.

Så mina förväntningar var väl egentligen inte superhöga. Men alltså wow! Skillnaden är verkligen otrolig! Och jag säger som alla andra - jag kan inte förstå att jag inte haft ett par innan.

Här kommer en mening jag aldrig någonsin kunnat tro att jag skulle säga men Östermalm i mitt hjärta!!
För ett par år sedan var jag en liten, blyg gotlänning som fullkomligt hatade folkmassorna i Stockholm. Min bild av Östermalm var inte större än fördomarna om att alla som bor här är snorkiga överklassmänniskor i pälsrock. Och adresserna som är med på monopol såklart.

Men som jag älskar dessa gator! Och tänk att jag jobbar här! Varje dag går jag kors och tvärs, från Sibyllegatan till Erik Dahlbergsgatan, Nybrogatan till Karlaplan, Kommendörsgatan till Strindbergsgatan. Jag kommer konstant på mig själv med att verkligen njuta av det. Speciellt när man kommer till Jungfrugatan och ser Hedvig Eleonora.

Igårkväll var jag hemma hos Ella och Richard och blev bjuden på så otroligt god mat. Inspirationen kom tydligen från en mexican bowl men efter det hade Ella gått loss. Så det var couscous, kanelkryddad sötpotatis, någon slags vitlöks-bönröra, en typ av picco de gallo, rostade kikärtor, en guacamole-röra, rödbets-hummus och en vitlöks-röra. Nämen alltså snälla!

Jag har ju nämnt innan om att jag har som mål för hösten att äta bättre, framför allt när det kommer till att äta mer näringsrikt, hälsosamt och regelbundet. Och just det här var verkligen definitionen av det. Härligt, otroligt gott och sådär så man riktigt känner att det gör gott inifrån och ut.

Gillar

Kommentarer

sofiahaag
sofiahaag,
Åh de gatorna är verkligen så fina!!
nouw.com/sofiahaag
Hilma
Hilma,
Åh fredag och nagelfix och sen bubbel på det! 🤩 AMAZING! PUSS hjärtat! ❤️❤️
nouw.com/hilma
Amiyas
Amiyas,
Åh fy vad jag saknar att strosa runt på Stockholms VACKRA gator 😍 vilken lyx att du jobbar där!!!
nouw.com/amiyas
elinormarias
elinormarias,
Stockholm är så sjutk vackert! Jag är i Stockholm alldeles för sällan. <3 Den där maten såg ju helt amazing ut!!
nouw.com/elinormarias

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin