Mina favoriter online just nu

Innehåller affiliate-länkar

Mat.se

Min räddare i nöden! Jag ska skriva ett längre inlägg om det och mina budgettips nu vid flytten lite senare, men jag kan inte hålla mig i från att tipsa redan nu.
Som ni (kanske) vet är det en mataffär online där du precis lika enkelt som att gå iväg till ICA kan klicka hem dina favovaror hemifrån soffan. Dessutom får man maten levererad direkt till dörren (ÄLSKAR) - och (!), man kan själv välja ett tidsspann på bara 2 timmar gratis. Man behöver alltså inte sitta hemma hela dagen och vänta, utan kan ta dom sista två timmarna på kvällen eller så där. Älskar't!

Och nu till det bästa av allt: Om du klickar via länken HÄR så får du 170 kronor att handla för (hur bra) och du kan dessutom använda Refunder och få 50 kronor tillbaka på köpet, och gör du det via den HÄR länken får du dessutom 50 kronor insatta på ditt Refunder-konto.
Du kan alltså få: 1. 170 kronor rabatt på din mat, 2. få 50 kronor på refunder för köpet och 3. 50 kronor insatt för att du skaffat ett refunderkonto = 170 kronor rabatt och 100 kronor på kontot som du sen kan ta ut. Hör ni hur bra det är?? (You are welcome)

Hannalicious inredningsinlägg

Jag har ärligt talat aldrig varit något jättefan utav henne. Jag har inte ogillat henne heller, utan har helt enkelt bara inte fastnat för hennes blogg. Däremot har jag gått och blivit kär i hennes inredning. Och i och med att jag försöker göra om den här möblerade hyreslägenheten till att bli mera min än min hyresvärds, så fullkomligt ÄLSKAR jag det HÄR inlägget

VÄNNER

Jag vet, inte direkt någon nyhet. Tvärtom, hur många gånger har man inte sett den?? Jag kan nog faktiskt inte ens räkna på det. Men det är precis det som är poängen. En serie man kan utan och innan. En riktig feelgood. Något som man inte behöver fokusera det minsta på, utan som bara kan få gå i bakgrunden och sprida son egna glädje. Precis vad jag behöver just nu!

NA-KDs Instagram Shop

Jag fullkomligt älskar det här vårmodet! Beiget, ljust, sneakers, leopard, prints och allt vade det nu mer är. Dock har jag ärligt lite problem med att komponera ihop outfits. Jag kan se en tröja och ÄLSKA den, men så drar jag på mig ett par byxor och plötsligt ser det heeelt fel ut. Men då finns det en riktigt bra lösning. NA-KDs insta shop. Om ni inte har sett den så har ni verkligen missat något. Där samlar dom all inspiration från outfits på deras instagram. Alltså inte studiofotade bilder, utan pics tagna utav "vanliga" människor och sedan publicerade från privata konton. LOVE IT!

Pic by bästa Bea

Ni

Var ska jag ens börja? Dom här senaste dagarna har varit långt ifrån lätta, och värst utav allt är att jag vet att det fortfarande måste bli värre. Vissa dagar vill jag verkligen inte göra något alls. Bara gömma mig under täcket och glömma livet. Men så låter jag fingrarna springa över tangentbordet, öppnar mitt hjärta och klickar väldigt nervöst på publicera-knappen. Hur kommer det att mottas? Hur kommer folk att reagera? Klipp till att jag loggar in lite senare, sjukt rädd, och ser till min förvåning att ni överöser mig med kärlek. För att inte tala om alla otroliga DMs ni skickat.
Jag vet ärligt inte vad jag skulle ha gjort utan er eller er kärlek. Jag är mållös. Allt jag kan säga är TUSEN TACK! Tusen tack för att ni är bäst! Tusen tack för att ni är ni!
Jag lovar att skicka tillbaka all kärlek när det finns lite energi till övers, och finns det något jag kan be er göra tills dess så är det att fortsätta sprida all kärlek vidare. Välden behöver mer utav det! Håller ni inte med? Och tillsammans kan vi, kanske inte förändra världen, men utan tvekan göra den till ett bättre ställe!
All kärlek till er hjärtan! <3

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Vilket fint och härligt inlägg,tack för tips! Köpte mig en frieds t-shirt så nu ska jag kolla HELA serien. ha det fint,kram
nouw.com/juliavnmelin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhhh! Tusen tack hjärtat!! Enormt stor kram ❤️❤️❤️
nouw.com/matildaberlin
Johannna
Johannna,
Men åh vilket roligt inlägg ☺️❤️
nouw.com/johannna
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack hjärtat ❤️
nouw.com/matildaberlin
linneahedberg
linneahedberg,
Du är fantastisk Matilda! Och tack för en otroligt användbar rabattkod hihi. Stor kram till dig hjärtat ♡
nouw.com/linneahedberg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså finaste du!! STOR jäkla kram ❤️
nouw.com/matildaberlin
by_anniess
by_anniess,
Jag älskar vänner, har sett precis Alla avsnitt!<3
Såklart, vi stöttar 😊 Du Ger så mycket kärlek och pepp själv finaste! Du verkar vara en genonmfin och underbar människa<3 Modiga, vackra Du!
nouw.com/by_anniess
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså jaaa! Och finaste du - right back!!! <33
nouw.com/matildaberlin
nathaliesandbergg
nathaliesandbergg,
Så bra inlägg! Såklart vi stöttar, du är en sån fin människa. Kram på dig <3
nouw.com/nathaliesandbergg
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! tusen tack vännen!! STOR KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
Eva,
Skönt att du kan skriva av dig lite här inne och så klart stöttar man varandra kram tjejen
evasblogg.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså ja! SÅ underbart!! <3
nouw.com/matildaberlin
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Åh vänner är alltid en favorit, LOVE<33
nouw.com/fannybjerenius
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JAAA! <3
nouw.com/matildaberlin
Pauline,
älskade vänner alltså<3
lillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur?? Hihihi! Kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
Lillymihlte
Lillymihlte,
Som du säger tillsammans kan vi rädda världen, det är så stort och det gör mig så otroligt glad i hjärtat över all kärlek som svämmar över! <3 Vi ska ävn tacka dig för att du sprider sådan glädje, pepp och positivet och öppnar upp dig och visar att det är okej att inte alltid må bra! <3 Världens finaste Matilda - du är värd allt fint! <3
nouw.com/lillymihlte
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså Finaste, finaste DU!! Kan verkligen inget annat än att skicka det rakt tillbaka till dig. TACK HJÄRTAT <33
nouw.com/matildaberlin
mollysvedin
mollysvedin,
mat.se är så bra ju! Synd att jag redan sen tidigare är medlem där samt på refunder. Men riktigt bra tips av dig. ❤️
nouw.com/mollysvedin
Matildaberlin
Matildaberlin,
Attans! Men agreed om att det är sååå bra ju =) KRAM fina <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin