Mina favoriter i Maj

Innehåller affiliate-länkar

Vet ni vad jag har kommit fram till? Jo, årets absolut bästa månad är här. Jag har aldrig varit hon som sagt att min födelsedags-månad är den bäst, för let's face it, September är inte jättekul. Visserligen betydligt bättre än både Oktober, November, Februari och Mars, men inte så mycket mer. Så när folk har frågat vilken min favorit-månad är så har jag svarat det som alla förväntar sig: Juli.
Men nej, nej! Årets bästa månad är utan tvekan Maj. Det är nu alla vaknar till liv igen, nu som man inser att man älskar livet. Och jag är utan tvekan en utav dom!
Dessutom är det den månaden när alla är lite extra snygga. Ni vet den perioden där man är överlycklig över att man inte behöver bo i en tjock vinterjacka, men ännu inte är sådär varm och svettig att man inte längre orkar bry sig. Här kommer lite inspo till vad jag älskar och kommer ha på dig den här månaden.

1. // 2. //3. // 4. // 5. // 6.

Blazern:

Blazern är så viktig i garderoben! Den räddar alla mina "jag bet inte vad jag ska ha på mig"- dagar och funkar perfekt oavsett om det är till vardags eller fest. Perfekt nu när jag ska börja jobba ju. Och den är väldigt snygg att matcha med:

1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6.

Basic tishan:

Perfekt under alla tröjor, alla blazers, bara i sig själv och dessutom till alla typer av byxor. Själv måste jag klicka hem ett par nya, fräscha, krispigt vita. Jag tänker mig nämligen en helt vanlig vit tisha, härligt ljusblå jeans och ett par svarta, låga convers. Nejmen kan det ens bli vårigare än så?

1. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6. // 7.

Väskan

Vet ni att jag aldrig tidigare har varit det minsta intresserad utav väskor? Jag tror nog att det beror på att jag alltid burit med mig halva livet = alltid behövt ha en stor ryggsäck eller weekend-bag. Men nu när jag har börjar morgonträna och sliper släpa all kurslitteratur så kan jag plötsligt variera mina väskval och vips drömmer jag (bokstavligt talat) om att köpa den ena väskan efter den andra. Utan tvekan en del utav min garderob som kommer att uppdateras inom de närmsta dagarna. Kan vi btw snälla ta en stund för hur snygg 4an är??

Vilka är era Maj-favoriter? Vad ska ni satsa på? Tell me =)

  • Postad i: Mode

Gillar

Kommentarer

Mammatillthea
Mammatillthea,
Åhh så mycket fint 🤩🤩
nouw.com/mammatillthea
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Maj är nog en av mina favoriter också faktiskt, så otroligt fin månad det är!! Men på tal om fint, hur mycket fint får man inte se här då? Ge mig typ allt haha <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin