Mina bästa vänners bästa egenskaper

De senaste veckorna, och till och med så sent som de senaste dagarna, har det kommit in helt otroliga människor i mitt liv. Individer som har sånna fantastiska egenskaper att dom både får mig att utvecklas och gör att jag vill bli en person. Jag är så oerhört tacksam över dom och undrar faktiskt vad jag ens gjort för att förtjäna det.

Jag känner mig verkligen stolt över att få kalla dessa fantastiska personer för mina vänner. Det är liksom ingen jag träffar i smyg. Tvärtom skryter jag ju till och med om det i mina sociala medier, haha!

Men vad är det då som gör dom till så speciella? Jag har funderat på det och kommit fram till några egenskaper jag ser hos dom och vill kämpa för att också få.

(Ingen nämnd, ingen glömd)

Omtänksamhet
Jag har alltid velat se mig själv som just omtänksam, men jag inser mer om mer att jag är rätt så självisk. Framför allt att jag har varit det. För det första så vill jag inte vara det längre (även om man måste veta sitt egna värde och våga prioritera sig själv) och för det andra så är jag inte ens i närheten av vad dom här tjejerna. Sånna förebilder!

Uppskattning
Det hörni, är något jag vill bli tusen gånger bättre på. Både genom ord och små handlingar.
Jag har aldrig varit särskilt bra på att uttrycka mina känslor och att säga något i stil med att jag uppskattar dig så otroligt mycket och är så glad att du finns i mitt liv känns så onaturligt. Men samtidigt är det ju precis vad man vill höra. Inte sant? Så det är något jag helt enkelt måste bli bättre på. Sen vill jag bli en sån där underbar människa som också visar det genom små-saker. Typ som att köpa med en chokladkaka, hitta något i en låda och tänka den här skulle passa xxx så bra och ge den till henne, skicka ett kort och vad det nu mer kan vara. Det behöver ju verkligen inte va något stort, men det sprider ju så mycket glädje.

Lyfter det bästa
Alla vill vi väl vara den som lyfter det bästa hos dom vi älskar och bryr oss om? Att bli den bästa versionen av en själv? Nyligen har jag fått in precis en sån person i mitt liv. Någon som ser precis vilka mina ”svaga” punkter är, pushar mig att kämpa mig genom dom och som sen verkligen ser vad jag åstadkommit och ger mig beröm för det. Hör ni hur fantastiskt? Precis så vill jag också vara!

Bjuder in
... och bjuder med. Som före detta superblygis är det här en egenskap jag dör för. Jag avgudar verkligen dom där personerna som lyckas få alla som kliver in i rummet, oavsett om man känner varandra eller om man aldrig ens har setts innan, att känna sig sedda, uppskattade och som en i gänget. Jag vet ärligt inte om jag någonsin kommer kunna bli en av dom för just nu jobbar jag på att våga prata och vara social. Men tänk vilken dröm att få vara en sån där fantastiskt person!

Gillar

Kommentarer

Frulindhamn
Frulindhamn,
Så jäkla fina egenskaper verkligen, och så grymt av dig att sträva efter dem! Men ge dig själv enormt med cred för att du har sån självinsikt och vilja att bli en bättre person, det är långt ifrån alla som fungerar så ❤️ Kram på dig!
nouw.com/frulindhamn
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Vilket panginlägg, så himla mycket kärlek som sprudlar! Vad fint gjort av dig att skriva så mycket fina saker om dom! Glöm inte att uppskatta dig själv med som går igenom en sån enorm resa. Du är så grym! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
isabylund
isabylund,
Älskling vad fint <3 Vilken ära att få vara med på flera av de här bilderna. Du ska veta att även DU har många av de egenskaper du nämner!
nouw.com/isabylund
Julia,
gud så fint! <3 jag ärtsoppa där du VAR. Inget ont om Erik, jag VILL hellre vara hemma med honom men det leder ju till att jag är rätt frånvarande kompis. Jag tror jag skulle vara bättre om jag inte hade Erik, men Erik är ju min bästa vän så jag lider inte, men jag är inte omtänksam som mina vänner är omtänksam. Svårt också, jaggillar ju att spela yatzy med Erik liksom 😂
ajlimuller.se
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Blir verkligen helt varm i kroppen av detta, så fantastiskt fina människor det finns alltså 🥺 Jag tror verkligen det är mer än menat att du ska ha allihopa i ditt liv - det man fokuserar på och vill ha får man och även det man är värd!! Finaste ni!! Jag känner även på mig att alla i din bekantskapskrets är otroligt lyckligt lottad som har dig, genomfina du! KRAM ❤️
nouw.com/emmaengstrom
Mammatillthea
Mammatillthea,
Så himla fint inlägg 😍
nouw.com/mammatillthea
evelinarou
evelinarou,
Åh vilken härlig bild på oss <3 Saknar dig!! 😍😍
nouw.com/evelinarou

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin