Mina bästa hudvårdstips ATM

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Guys! Jag måste passa på att tipsa er en gång till om samarbetet jag haft på min instagram som verkligen har räddat min hy. Jag skrev ju för ett tag sen om hur dåligt jag faktiskt har mått över hur huden i mitt ansikte betett sig. För första gången i mitt liv har jag inte velat gå ut osminkad och vänt mig till heltäckande foundations (något jag annars aldrig har), och trots ett ton smink har jag sett mig själv i spegeln under dagen och mått skit över det som mött mig.

Det har varit så mycket finnar, pormaskar, blemmor och till och med stora sår. Och det är inte bara utseende-mässigt det har varit jobbigt utan det har också gjort riktigt ont. Nej fy! Plötsligt är jag oerhört tacksam för att jag sluppit det här under mina tonår och lider så otroligt med er som lider av det dagligen.

Men i och med samarbetet har jag hittat Clinique och jag är så otroligt tacksam! Min hy är fortfarande långt ifrån felfri men skillnaden mellan nu och för två veckor sedan är nästan som natt och dag. LYCKA!!

Och med koden MB20 får ni 20% på HELA deras hemsida. Den gäller dock bara till och med imorgon, så skynda er in och klicka hem era nya favoriter. För det här är utan tvekan mina! Så stort, stort, stort tips!!

Min nya kvällsrutin består nu av:

1. Clinique Liquid Facial Soap Mild

2. Clinique Take The Day Off Cleansing Balm

Clean your clean face <3

3. Clinique Clarifying Lotion 1,0 Twice A Day Exfoliator

4. Clinique Smart Custom Repair Eye Treatment

5. Clinique Smart Custom-Repair Serum

6. Clinique Smart Night Custom-Repair Moisturizer Dry/Combination Skin

Min dagrutin:
(eftersom att jag numera alltid duschar på morgonen och sen gör mig i ordning på gymmet rengör jag inte huden eller kar någon komplicerad rutin)

1. Kiehls Vital Skin-Strengthening Super Serum <-- en stor favorit som fått hänga med.

2. Clinique Smart SPF15 Moisturizer Dry/Combination

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Vad skönt att höra att du hittat något som funkar för dig! Men kom ihåg att du är fin oavsett, fastän det kan vara svårt att känna ibland <3

nouw.com/agnesmathilda
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Vilket superbra inlägg! Älskar när du tipsar om grymma saker som detta! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
amandassofi
amandassofi,

Vilka grymma tips!

nouw.com/amandassofi
jenniferliindqvist
jenniferliindqvist,

Så bra att du har hittat dig en hudvårdserie för din hy. Det är verkligen jättejobbigt att huden ser ut som skit ibland. Kram till dig! ❤

nouw.com/jenniferliindqvist

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin