Min summer bucketlist

I samarbete med Hunkemöller

Jag vet. Jag är mästare på att skriva ihop bucket lists som jag sen aldrig checkar. Min och @isabylund höst-list blev ju rent ut sagt ett totalt fiasko, haha! Men nu sitter vi här, mitt i Juni, och jag börjar få lite småpanik över mitt liv. Vad har jag ens gjort det senaste året? Gjorde jag något överhuvudtaget under November-Februari? Jag kan helt ärligt inte komma på en enda sak. Så nu tänker jag ta kontroll över mitt liv. Den här sommaren ska bli en att minnas och inte en som bara försvinner. Därav kommer nu en ny bucketlist som SKA checkas av innan sista Augusti.

Bada i Stockholm - Tro det eller ej, men jag har aldrig badat här uppe. It's time. Och nu är jag redo med nya badkläder. Jag kan faktist inte minnas sist jag köpte nya sist (inför Bali-resan?). Efter mycket funderande blev det två nya bikinis från Hunkemöllers sustainable kollektion. Vad tycker ni?

Roada på Gotland - Jag var faktiskt bra på det förra året och i år ska jag vara än bättre.

Åka på en semester i Sverige - Skåne? Göteborg? Tips?

Gå på Spesso

Gå på (minst) 4 dejter - Singellivet har stått still Dags för förändring!

Läsa en bok - Jag vill säga 5 men min historik de senaste åren säger att jag ska vara väldigt nöjd om jag ens checkar en, haha!

Gå på Villa Godthem

Bli brun - Jag har nog aldrig varit så blek i mitt liv som jag är just nu.

Äta jordgubbstårta

Ha en "instagram-picknick"

Ta en strand-dag på Tofta

Upptäcka Kungsholmen - Om bara några veckor flyttar jag dit och jag kan fortfarande räkna antalet gånger jag varit där på mina bara händer. Tydligen ska det vara helt fantastiskt, så här skall ut på upptäcksfärd.

Vad står på eran Bucketlist i sommar?


Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin