Min summer-bucketlist - hur gick det?

Det är visserligen fortfarande Augusti, men i och med att jag igår lämnade Gotland så är sommaren över för mig. Nu är det höst. Inte depp-höst, utan nystarts höst. Vilket jag fullkomligt älskar!
Men sommaren är över, så då är det klart att vi ska ta en liten recap och se hur det gick med min Bucket-list. Fram tills sista veckan jag var hemma såg det faktiskt rätt så mörkt ut, men så från ingen stans lyckades jag checka av både det ena och det andra. Sååå kul! Hur har det gått med era btw?? (om ni nu hade någon)

Äta på (minst) 3 olika restauranger i Visby.

Äta picnic på strandpromenaden samtidigt som solen går ned.

Åka på en roadtrip över Gotland. Jag kan faktiskt inte minnas sist jag var utanför stan såhär många gånger, haha!

Besöka blå lagunen. Något bad blev det inte i år, men jag var där i alla fall.

Sova under stjärnorna. Nej, jag checkade egentligen inte den. Däremot har jag sovit i solen varje dag under mina arbetsveckor, så jag tänker ändå att det är ett godkänt substitut.

☓ Plocka jordgubbar. Jag var faktiskt påväg, men dom hade stängt när jag var ledig och bara öppet när jag jobbade... Däremot har jag ätit en hel del jordgubbar, så klagar gör jag ändå inte.

✓ Gå på Kallis under vecka 29. CHECK på den! Två gånger under vecka 29 och en gång under vecka 30. Helt sjukt - men sååå kul!

Ta ett morgondopp i havet (det första jag gör när jag vaknat). Nope, men efter att ha varit ute och sprungit så blev det ett par.

Dricka sangria på Krönet. Nope, inte det heller. Det blev dock både ett, två och tre glas på andra håll, hihi.

✓ Göra något stort och oväntat (tex så hoppade jag fallskärm för 2 år sen). Check på den. Exakt vad är dock något jag håller för mig själv, hihi!

✓ Hälsa på Agnes i Näs

✓ Hälsa på Alvina i Dalhem

✓ Hänga på Tofta

❒ Åka båt (inte DG utan typ en segelbåt, eka eller något annat sött). So close tho'! När jag var ute hos Agnes var planen att vi skulle, vi var till och med nere vid vattnet. Dock blåste det för mycket, så ingen check på den...

❒ Läsa minsta 2 böcker. Nja, 100 sidor var vad jag fick till. Så skärpning på den punkten fröken Berlin.

Fixa boende till hösten. Oh yes I did!

Säga JA (och inte nej som jag i vanliga fall har en tendens att göra). Om jag har gjort det den här sommaren?? Hell yes! NU ska jag bara fortsätta med det med =)

Tack för den här sommaren! Nu är jag peppad, taggad, laddad och allt vad man nu kan vara, på att äga den här hösten, SÅ let's do it!!

Gillar

Kommentarer

annelie,
vilket trevligt , inlägg vännen !!!! kram
www.tippellertopp.blogg.se
annelie,
vilket trevligt , inlägg vännen !!!! kram
www.tippellertopp.blogg.se
Ajli,
Bra jobbat 😊 Jag har inte gjort ens hälften på min lista, men jag har gjort en massa saker som INTE stod på listan som är bra mycket viktigare. Kanske skrev jag listan för tidigt! Hur som helst är det ju en halv månad sommar kvar, så jag kanske hinner 😊
ajlimuller.se
elinelmersson
elinelmersson,
Åh wow det där är bra jobbat. Själv har jag fortfarande inte kommit så långt på min. Ge mig ditt driv tack!! <3
nouw.com/elinelmersson
johannakjell
johannakjell,
Så fint inlägg, älskar upplägget. Och roligt att du fick checka av så mycket på din bucketlist 😊
nouw.com/johannakjell
ExklusivaMoi,
DUKTIGT tjejen =)... skall du vara jätte nöjd med! Välkommen tillbaka till sthm btw <3
ExklusivaMoi.blogg.se
Mrsfunkys
Mrsfunkys,
Kul att du kunde få pricka av flera av punkterna på din bucketlist 😍 Själv hade jag ingen lista, men jag inser att jag har gjort mycket kul denna sommar och jag ser ännu mer framemot hösten då jag har så mycket roligt inbokat. Är precis som du taggad för nystart 😘Kram 💗
nouw.com/mrsfunkys
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Så skönt att du lyckades checka av både det ena och det andra, klapp på axeln till dig!! Kram <3
nouw.com/feliciaidachristina
Hilma
Hilma,
Braaaaaa jobbat hjärtat! Tycker du har lyckats kanon med punkterna och det känns som du är redo för en nystart med hösten :* PUSS <3
nouw.com/hilma
tessbjork
tessbjork,
Så underbara saker du har hunnit med! Väldigt bra jobbat! <3
nouw.com/tessbjork

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin