Min stora förebild

Idag fyller han år - min älskade Pappa! Han som varit min förebild från dagen jag föddes. Han som jag alltid ringer så fort jag behöver reda ut något som är faktabaserat eller "viktigt". Han vars ord jag litar på mer än någon annans. Japp, jag lever fortfarande i tron av att mina föräldrar vet allt. Och det är inte helt orealistiskt för båda är oerhört ödmjuka (hur underskattat är inte det ordet btw?) och erkänner utan stolthet när det är något de inte vet. En egenskap jag önskar av hela mitt hjärta att jag fortsätter bära med mig.

Det är förresten lite kul i våran familj, för jag är verkligen min pappas dotter. Vi är alltså 5 personer i familjen; Pappa, Mamma, jag, Isa (2 år yngre än mig) och lilla sladdisen Wilma (8 år yngre än mig). Fram tills att Wilma kom var det väldigt enkelt. Pappa och jag på ena sidan matbordet, Mamma och Isa på andra. Sen kom Wilma och fick kortsidan. Och matbordet symboliserar oss rätt så väldigt bra.

Pappa och jag: Naturvetare, faktabaserade, ogillar att gå på Ikea eller andra affärer (vi är dom som sitter på pallen utanför omklädningsrummet och kremerar medan de andra testar kläder), inte så mycket känslor utåt, har en tendens att kunna låta arga trots att vi inte alls är det, mm.

Mamma och Isa: samhällare/estetare, rid-tjejer, har inget att gå runt och kika (på stan osv), bakar, är väldigt omtänksamma, har betydligt mer känslor på utsidan mm.

Med tiden har Isa gått mer och mer till ett mitt-emellan-läge medan Wilma är en extrem Mamma-mini på många sätt. Så kul att se hur familjedynamiken förändrats genom åren. Och framför allt det faktum att vi blivit så otroligt mycket tightare det senaste året, varav mycket beror på att jag har insett mina egna problem och börjat lära mig att hantera dom.
Så all kärlek till min älskade familj!! <3

Och all kärlek till min älskade, älskade Pappa och otroliga förebild här i livet. Vi pratades vid i söndags (jag behövde bankråd och vem ringer jag då?) och bestämde oss för att pga rådande omständigheter inte äta någon födelsedagsmiddags tillsammans, även om det för en gångs skull faktiskt hade kunnat gått att få ihop våra scheman. Utan vi får fira det hemma på Gotland istället. Nedräkningen är igång!
Så stort grattis på dig dag Pappa!!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh stort grattis till din pappa ❤️❤️
nouw.com/happym
matildakz
matildakz,
Så fint <33
nouw.com/matildakz

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin