Min sminkrutin

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Hey guys! Flera av er har frågat efter min sminkrutin och jag har ju lovat att dela med mig av den, men har varit lite seg med denna då jag verkligen inte är någon expert på smink. Tvärtom, jag kan typ ingenting. Jag använder heller inte så mycket produkter och freestylar verkligen bara när jag sminkar mig, har som sagt så dålig koll, men här kommer min rutin och den sminkningen jag kör både till vardags och fest (ja jag har alltid samma).

Lumene Blur foundation eller Natural Glow Fluid Foundation. Jag sa det till min lillasyster i förra veckan "Lumene kan verkligen det här med bas, trots att det kanske inte är världens "roligaste" märke". Jag varierar mellan dessa två och fullkomligt älskar dom. Lätt mot huden, känns knappt och är perfekt täckande men utan att kännas som ett täcke. Och dessutom till ett bra pris =)
Lat som jag är så applicerar jag den helt enkelt med mina fingrar.

Instant Anti-Age The Eraser Eye Concealer - Använder denna under ögonen och på överläppen (har ganska mycket pigmentering där).

Brow Ultra Slim Eyebrowpencil - Borstar först igenom ögonbrynen, målar sen konturerna på mina bryn, fyller i lite för att jämna ut färgen och borstar sen igenom igen.

CAIA Classy Palette - Jag är ingen sån som köper produkter bara för att en influencer promotar den därför höll jag mig länge ifrån CAIA. Men guys, den här är så bra!! Så kommande steg i m in sminkrutin är lätt contouring med contouren följt av bronzern. Därefter rougen och highlightern (lägger jag på kindben, ovanpå läppen och på nästippen). Därefter använder jag bronzern som ögonskugga (både på ögonlockarna och precis under ögonen).

BioMineral Silky Eyeshadow, Bare - använder jag, inte som ögonskugga utan som highlighter. Den sätter jag i ögonvrån och bättrar på ögonbrynsbågen och nästippen.

Om jag bara fick använda en enda sminkprodukt är det, och har alltid varit, en mascara. Det är mitt måste! Och nu har jag två favoriter:

Lash Sensational Sky High Mascara - en ny FAVORIT i min sminkväska. Jag märker sällan skillnad på mascara och mascara, men det här guys. This is the one!

Unlimited Very Different Waterproof Mascara - Under alla år har jag använt vattenfast mascara då jag brukade träna på eftermiddagen/kvällen och behövde ha en mascara som satt trots mascara. Numera tränar jag ju osminkad på morgonen och har därför gått till "vanlig mascara". Men är ni ute efter en vattenfast mascara är det utan tvekan den här. Jag har så ofta fått frågan om jag börjat med fransförlängning när jag haft den, den är verkligen vatten(och svett)fast och är dessutom så enkel att ta bort (med varmt vatten) utan att man blir tvättbjörn.

Urban Decay All nighter setting spray - Spray, spray, spray and done!

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,

Kul att se vilka produkter du använder. jag använder Milani foundation och en bronzer från Isadora. Ögonskugga efter humör och så mascaran varierar jag. Jag använder också fingrarna när jag tar på underlagscremen. Orka med borste liksom fast man egentligen ska "dutta".

hannafialotta.blogg.se
Sara
,

Du är så snygg Matilda:)

Wow, och vilken utstrålning alltid. Kanske för att skönhet kommer inifrån och du verkar vara rn varm och härlig person:)

Men nu kommer frågan.sminkborstarna???:) var kommer de ifrån?


Hoppas på en QA lately snart:)

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin