Min powerwoman och vad vore jag utan träning?

Jag försökte komma på något nytt bra sätt att inleda det här inlägget på, men det får helt enkelt bli mitt gamla vanliga Hej hjärtan!

Kan vi börja med att ta en liten stund för solen? De senaste dagarna har det tydligt stått på Klart.se att gårdagen skulle vara den sista med vackert väder och att det därefter skulle slå till med regn och åska. Eftersom att jag hade räknat med det så har dagens otroliga väder gjort mig alldeles varm inifrån och ut. Två mornar med sömn utomhus och jag är tillbaka med att ha lite färg igen (kändes nästan som att den hade runnit av mig totalt den senaste veckan).

Är det dåligt väder imorgon gör det absolut inget. Tvärtom kan det gärna få vara det. Det är nämligen så att jag för första gången faktiskt ska sova kvar ombord på båten. Som 80%-are får man egentligen inte det då det inte finns tillräckligt med hytter (vilket var problemet sist jag önskade göra det), men nu kom min älskade syster (som jobbar 100% på samma båt och därför har en egen hytt) på att jag ju faktiskt kan få låna hennes. Så när jag slutar 07:00 imorgon kan jag direkt smita upp och sova (medan Isa går ned och börjar jobba) istället för att krångla med att ta mig hem, komma i ordning och so on, innan jag sen börjar jobba 19:30 igen.

Efter mina timmar i solen åkte vi ut till min älskade Mormor och Morfar. Som jag älskar att bjuda in mig själv på lunch sådär, hihi! Både för att Mormor är världens i särklass bästa på att laga helt vanlig vardagsmat och få det att smaka helt freaking amazing, men också för att jag alltid blir så lycklig och energifylld utav att träffa dom. Jag har sagt det förut och säger det igen - Mormor är verkligen min förebild här i livet! En större powerwoman får man verkligen leta efter! Om jag ens blir en femtedel utav vad hon är i den åldern kommer jag skatta mig lycklig. Vilket jag också gör med tanke på att jag får ha henne i mitt liv.


Jag tackar verkligen alla världens Gudar för att jag hittade träningen! Vem hade jag ens varit utan det? Och vad hade jag gjort? Det är verkligen min stora kärlek, passion och räddning här i livet. I vått och torrt, highs and lows, och allt däremellan.
Efter den här dagen när mitt psyke varit långt ifrån topp var kvällens BodyCombat precis vad jag behövde. 55 minuter utav rent köttande tillsammans med världens grymmaste instruktör vid min sida och världens i särklass bästa deltagare på golvet framför mig - det finns liksom inte ens ord som beskriver känslan som tog över i min kropp. Så tacka allt och alla för att träningen kom in i mitt liv!!

Gillar

Kommentarer

BellaNau
BellaNau,
Sååå himla fint ❤️
nouw.com/bellanau
Desireekujala
Desireekujala,
Vad fin du är och din stil på kläder är ju goals! <3
nouw.com/desireekujala
Lillymihlte
Lillymihlte,
Så himla härligt inlägg att läsa vännen och som de strålar om dig! 🌟 Din mormor verkar vara en riktig powerwomen som du skriver, håll hårt i henne! ♥ Stor kram sötis!
nouw.com/lillymihlte
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen min! Åh alltså du är så himla fin, älskar din outfit! Tänk om du kunde komma hem till mig och fixa min garderob, då hade jag varit överlycklig. 😉 Massa kramar <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Så glad jag blev av att läsa detta inlägget! Kram
nouw.com/linndossing
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Alltid lika fin 😃 Vem hjälper dig att ta alla fina bilder? 😃 <3
nouw.com/jenniferssynpalivet
tessbjork
tessbjork,
Så himla fin du är alltid! Och vilken bra du verkar haft!
nouw.com/tessbjork
4foodies
4foodies,
Älskar verkligen också träning🙌 Känslan efter ett riktigt bra pass kan inget slå
nouw.com/4foodies
Yasmine,
SÅ smidigt att ni kan dela hytt sådär! Kram till dig <3
yasmissy.blogg.se
FannyBjerenius
FannyBjerenius,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin