Min nya kärlek

I samarbete med Waldor & CO

Vet ni att när mitt ex först ville ge mig en klocka i studentpresent så förbjöd jag honom att göra det? Jag hade aldrig snvänt klocka ordentligt innan. Tvärtom hatade jag att ha på mig den jag faktiskt ägde (jag hade fått den från i en tidning vill jag minnas). Så framför mig såg jag bara hur han skulle lägga en massa pengar på något som bara skulle bli liggandes. Men ha tjatade och tjatade och tjatade. Till slut gick jag med på att gå och bara titta på några på stan. Detta med orden Fast det är bara bortkastad tid, för du får inte köpa någon åt mig.

Sagt och gjort åkte vi in till stan och tror ni inte att jag faller pladask för en? Det var (och fortfarande är) en stor, rätt så kraftig Thomas Saabo. Plötsligt vände det till att jag istället tjatade om att jag skulle få den, vilket jag fick, och har älskart den sen första gången jag såg den.

När jag sen fyllde 20 och mina föräldrar undrade vad jag önskade mig blev svaret en till klocka. Jag ville nämligen ha något som verkligen betydde något och som jag alltid kan ha kvar. Efter mycket letande efter en modell jag verkligen älskade så landade det i en roséguldig Yvette Hass. En klocka jag verkligen älskar!

Efter allt som har hänt det senaste året och med tanke på att jag snart ska ta nästa steg i livet och kicka igång min mäklarkarriär, har jag gå runt och funderat på att skaffa en ny klocka för att verkligen minnas det här. Frågan har bara varit vilken? När det ändå är något som är så pass dyrt och något som man verkligen vill minnas så måste det kännas hundra procent rätt. Kan ni inte hålla med?

Så en kväll hittade jag den. Det var kärlek vid första ögonkastet igen!

Båda mina andra klockor är lite mer chunky (vilket jag ÄLSKAR), men nu var jag sugen på en lite sleakare. Och det hittade jag i Original 40 Côte d'Azur från Waldor & co. Jag hade nog aldrig tidigare tänkt på att skaffa en klocka med svart urtavla, men som sagt - kärlek vid första ögonkastet. Och hur snygg är den inte?? Nej jag dör för den!

Och just därför gör det mig så glad att få dela med mig utav en rabattkod till er. Använd matilda10 i kassan så får ni hela 10% (giltig i 48 timmar). Hör ni hur bra det är? Hoppas ni också hittar en ny kärlek, för lyckan av att kika ned på armen och se den här skönheten är magisk, hihi!

Gillar

Kommentarer

myjjohansson
myjjohansson,
Grymt snygg, älskar hur stilren och enkel den är, samtidigt som den svarta urtavlan ger det där lilla extra! Me like! <3
nouw.com/myjjohansson
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Alltså dör så snygg den är, stilren och power! Den kommer passa dig hur bra som helst som mäklare! Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
Linnealiebig
Linnealiebig,
Sååå snygg 😍😍😍😍
nouw.com/linnealiebig
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Tänkte bara kika in här lite snabbt och säga Glad alla ❤ dag älskade du! Vill även ge dig cred för klockan, så sjukt fin är den. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Johannagrahn
Johannagrahn,
Såååå snygga!! 💯😍
nouw.com/johannagrahn
linndossing
linndossing,
Sååå jäkla snygg!! Älskar svart urtavla 😍 Kram
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Wow sååååå snygg ❤️
nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin