Min moderesa och outfits lately

Innehåller affiliate-länkar

Tröja HÄR // Kjol HÄR // Väska HÄR // Skor HÄR

Vet ni att något utav det snällaste man kan göra är att ge mig en komplimang för min klädstil? Okej, kanske inte det snällaste, men det är något som gör mig otroligt glad. Under mellanstadiet ägde jag på riktigt två par jeans (!) och bodde 90% utav tiden i en svart fleecetröja. I efterhand har jag förstått att det redan då handlade om att jag inte gillade min egna kropp (tack och lov hade jag inte förstått det då!) och det var därför jag bara hittade två par byxor jag trivdes i.

Tröja HÄR // Kjol HÄR // Skor HÄR

Under högstadiet och början utav gymnasiet var jag så sjuuukt blyg att jag var definitionen utav basic. Jag skojar på riktigt inte när jag säger att jag ägde cirka hela BikBoks basic-avdelning. Plus lite ifrån Cubus's. Min värsta mardröm just då var att sticka ut - vare sig det var positivt eller negativt. Och med basic kan man liksom inte gå fel. Så det var vad jag var - basic.

Solglasögon HÄR// Jacka HÄR // Klänning HÄR // Skor HÄR <-- mina absoluta favoriter

Men så hände något. Jag började växa som person. Jag blev självsäkrare och kämpade (och gör fortfarande) varje dag med att bli den bästa versionen utav mig själv. Plötsligt så vill jag numera stå ut <-- på ett bra sätt såklart, haha!

Kavaj HÄR // Topp HÄR // Jeans HÄR // Klackar HÄR

Jag tror till tusen på att man ska klä sig efter hur man vill känna sig. Jag har pratat om det här tidigare, men vi kör en recap för er som inte hört det innan.

Vi alla vet hur bra man kan må när man har en snygg outfit på sig, och på samma sätt hur ett dåligt klädval kan förstöra hela ens dag. Därför ska man klä sig efter den känslan man vill ha under dagen. Vill du gå ut och äga världen, well då är det jeansen som sitter som en smäck, klackarna, den nya kavajen eller kanske det röda läppstiftet du ska satsa på. Är det däremot en hemmadag, då är det utan tvekan mjukisbyxor. Ha dock inte på dig dom på en Måndagmorgon. Då är du troligtvis trött och slö, och känslan dom för med sig kommer bara dra ned dig. Så spara dom till filmkvällen på soffan eller bakis-söndagen när du vill känna dig sådär gosig och härlig.

Topp HÄR // Byxor HÄR // Skor HÄR

Men jag vill vara den bästa versionen utav mig själv! Jag vill få den där Who runs the world - girls!-känslan när jag kliver utanför dörren på morgonen, så numera vågar jag faktiskt klä mig utifrån det. Och just därför gör det mig så otroligt glad när folk kommenterar min klädstil. Det är ett tydligt kvitto på att jag inte är basic längre. Nej, jag är Matilda 3.0!

Gillar

Kommentarer

Pia WIdlund,
Det syns att du gillar din kropp nu och det ska du göra. Det spelar inte så stor roll vad man har på sig, bara man trivs, då bär man upp det ok.
www.piaw.se
Lillymihlte
Lillymihlte,
Ja du hjärtat, du är verkligen Matilda 3.0!! <3 Jäklar så bra du är, och din stil - damn som den klär dig pinglan! <3 All kärlek!!
nouw.com/lillymihlte
tildakarlsson
tildakarlsson,
Wow, du är så himla snygg! <3
nouw.com/tildakarlsson
artibus
artibus,
Woooho för Matilda 3.0!!! Älskar att du inser detta om dig själv, du är så vacker! Man ska klä sig precis som man vill för sin egen skull. Äääälskar byxorna som du hade på eventet, dom kaske man rånar trycka hem. Ha en fin dag gumman ❤️
nouw.com/artibus
Hannas krypin,
Vilket härligt och peppande inlägg. Jag blev glad av att läsa det!
hannafialotta.blogg.se
Linnéa,
Hot like 🔥🔥🔥🔥
nouw.com/linnealiebig
celinelundqvists
celinelundqvists,
Du och jag har haft precis samma klädresa förstår jag hihi!
nouw.com/celinelundqvists
mollysvedin
mollysvedin,
Du har grymt snygg klädstil 😍
nouw.com/mollysvedin
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Lisa Johansson,
Älskar din klädstil, alltd så snygg! Och att du varierar så mycket <3
lisa.sporthalsa.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin