Min moderesa och outfits

Innehåller affiliate-länkar

Igårkväll gick jag tillbaka i mitt bloggarkiv. Jag ville se vad jag gjorde, tänkte och skrev för exakt ett år sedan. För hur mycket har inte förändrats under detta år? Både i mitt egna liv och i hela världen. Och för exakt ett år sedan skrev jag det här inlägget: Min moderesa och outfits. Jag blev så glad i hjärtat när jag läste igenom den, för mina kläder speglar hur mycket jag vuxit som människa. Så vet ni vad? Ni får en recap på det.

Tröja HÄR // Kjol HÄR // Väska HÄR // Skor HÄR

Vet ni att något utav det snällaste man kan göra är att ge mig en komplimang för min klädstil? Okej, kanske inte det snällaste, men det är något som gör mig otroligt glad. Under mellanstadiet ägde jag på riktigt två par jeans (!) och bodde 90% utav tiden i en svart fleecetröja. I efterhand har jag förstått att det redan då handlade om att jag inte gillade min egna kropp (tack och lov hade jag inte förstått det då!) och det var därför jag bara hittade två par byxor jag trivdes i.

Kavaj HÄR // Topp HÄR // Shorts HÄR // Skor HÄR

Under högstadiet och början utav gymnasiet var jag så sjuuukt blyg att jag var definitionen utav basic. Jag skojar på riktigt inte när jag säger att jag ägde cirka hela BikBoks basic-avdelning. Plus lite ifrån Cubus's. Min värsta mardröm just då var att sticka ut - vare sig det var positivt eller negativt. Och med basic kan man liksom inte gå fel. Så det var vad jag var - basic.

Solglasögon HÄR// Jacka HÄR // Klänning HÄR // Skor HÄR <-- mina absoluta favoriter

Men så hände något. Jag började växa som person. Jag blev självsäkrare och kämpade (och gör fortfarande) varje dag med att bli den bästa versionen utav mig själv. Plötsligt så vill jag numera stå ut <-- på ett bra sätt såklart, haha!

Tröja HÄR // Hängselbyxor HÄR // Skor HÄR --- Klänning HÄR --- Mobilskal HÄR --- Skjorta HÄR // Shorts HÄR --- Mobilskal HÄR

Jag tror till tusen på att man ska klä sig efter hur man vill känna sig. Jag har pratat om det här tidigare, men vi kör en recap för er som inte hört det innan.

Vi alla vet hur bra man kan må när man har en snygg outfit på sig, och på samma sätt hur ett dåligt klädval kan förstöra hela ens dag. Därför ska man klä sig efter den känslan man vill ha under dagen. Vill du gå ut och äga världen, well då är det jeansen som sitter som en smäck, klackarna, den nya kavajen eller kanske det röda läppstiftet du ska satsa på. Är det däremot en hemmadag, då är det utan tvekan mjukisbyxor. Ha dock inte på dig dom på en Måndag morgon. Då är du troligtvis trött och slö, och känslan dom för med sig kommer bara dra ned dig. Så spara dom till filmkvällen på soffan eller bakis-söndagen när du vill känna dig sådär gosig och härlig.

Men jag vill vara den bästa versionen utav mig själv! Jag vill få den där Who runs the world - girls!-känslan när jag kliver utanför dörren på morgonen, så numera vågar jag faktiskt klä mig utifrån det. Och just därför gör det mig så otroligt glad när folk kommenterar min klädstil. Det är ett tydligt kvitto på att jag inte är basic längre. Nej, jag är Matilda 3.0!

Jacka HÄR // Topp HÄR // Byxor HÄR // Skor HÄR ( <-- också riktiga favoriter )

Precis så vill jag att ni också ska känna! Inte för att jag tycker att jag på något sätt är ett mode-proffs, men alla outfitsen ovan är sånna jag själv älskat. Och just nu är ju typ allt på rea, så jag passade på att länka plaggen ifall det skulle vara så att ni skulle vilja fynda något utav dom =)

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,

Det här inlägget är så bra! Minns att jag läste det då för ett år sedan med. Bra inlägg går aldrig ur tiden.

hannafialotta.blogg.se
matildakz
matildakz,
Fördelen med blogg 😍
nouw.com/matildakz

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin