Min Midsommar

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon finingar! Hoppas ni sovit gott! För mig är det här min sista lediga dag innan jag imorgon kliver på båten för min första arbetsvecka. Taggad och totalt otaggad på samma gång. Så idag blir det en massa måsten för att förbereda inför det i kombination med att försöka njuta utav dom här sista lediga timmarna.

Ni hittar min fantastiska (och gaaalet sköna) klänning HÄR // Skor HÄR

Jag har ju lovat ett inlägg om min Midsommar, och här kommer det =)
Jag firade då ute på landet, i Lärbro mer bestämt. Där hade en utav Isas kompisar tillsammans med sin familj styrt en riktig fest. Och när jag säger riktig, så menar jag riktig. Vi blev 104 personer om jag förstod det rätt. Hör ni hur sjukt? 104 personer som var ute och festade hemma hos dom, levde rövare och tältade i deras trädgård. Dom hade fixat enorma partytält, hyrt in både bajamajor och världens ljudanläggning, styrt DJ-bås och så mycket mer. Helt galet!

Vi kom ut till lunch och då började det väldigt härligt med traditionsenlig mat och nubbe-sånger. Därefter fick vi order om att byta om och göra oss i ordning för den årliga brännboll-turneringen, något som tas väldigt seriöst. Jag konstaterade att innan det här hade jag inte kört brännboll sen jag gick i 9an. Så sjukt! Men verkligen så kul! Tyvärr sög jag, men men. Tänker att jag tar revansch nästa gång, haha! Efter det tändes grillarna för middag innan det var dags för den (än en gång) årliga beerpong-turneringen. Jag tror att det var 26 lag i början som sedan körde matcher hela vägen till final. (Än en gång) helt galet!
Själv deltog jag inte. Varken öl eller att hetsdricka är (längre) min grej. Så jag stod istället brevid, dansade och peppade, haha!

När vinnarna korats var förvandlades hela partytältet till världens dansgolv. Ni ser ju själva. Sååå coolt! Tyvärr var det alldeles för mycket techno/rave/dunka-dunka och för lite hip-hop/r&b/schlager/sjunga-med-i-musik för min smak. Men tro inte att jag inte dansade i alla fall, haha!

Vid 3-tiden traskade jag sen iväg till Saaben. Som sagt tältade de flesta. Men lat som jag är så tyckte jag att en kudde, en filt och baksätet var den perfekta lösningen, haha! Tro det eller ej, men jag sov faktiskt förvånansvärt gott. Och att få vakna till det här ↑ var verkligen inte helt fel.

För att sammanfatta hade jag en fantastiskt bra Midsommar och måste tacka Emil och hela hans familj för att ha styrt det här helt galet bra! Jag är verkligen galet imponerad och så tacksam över att jag fick vara med. Så tack!
Som ni vet tog firandet dock inte slut där utan fortsatte sen med Midsommardagen på Tofta Beach Club, men det får ni läsa om i ett annat inlägg. Så stay tuned for that =)

Hur var eran midsommar förresten? Bra hoppas jag verkligen!

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Ursäkta mig men vilken drömmig jäkla midsommar!
nouw.com/celinelundqvists
by_anniess
by_anniess,
Men WOW låter som en otroligt kul Midsommar! 😊 Toppen ju 😊 Och Du är så jäkla Fin ( ursäkta svordomen 😉 *leer*
Hoppas Du har en toppen bra måndag<3
nouw.com/by_anniess
MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,
Så fin du är 😊❤️👏
nouw.com/marreekholm
linndossing
linndossing,
Låter HELT fantastiskt Vännen!! Kran
nouw.com/linndossing
Pauline,
så himla fin 😃
lillafrokenhurtig.blogg.se
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Oj....,vilket party:) Så härliga bilder på dig<3 Härligt att du sov så gott,ha en fortsatt fin kväll och ha det så fint på jobbet,kram kram
nouw.com/juliavnmelin
Lillymihlte
Lillymihlte,
Här snackar vi midsommarfirande minsann! <3 Vilken fantastisk dag och natt vännen, och vilken midsommardröm du är! Jag har då aldrig sett så många beer-pong bord på en och samma gång, jag hade nog gjort precis som du stått bredvid och peppat och dansat! <3 Så himla mysigt att sova i bilen dessutom, att bara dra ut täcke och kudde och krypa in sådär och vakna till solsken - UNDERBART! <3 Varm sommarkram vännen och lycka till på din första arbetsvecka!! <3
nouw.com/lillymihlte
enna,
Det där var ju verkligen en wow midsommar! Kram fina du
sayyeastofashion.blogg.se
izabellanyquist
izabellanyquist,
Wow vilken upplevelse! 😍
nouw.com/izabellanyquist
aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Oj, det låter ju helt otroligt kul! 😊 alltså shit!
Så fin du var <3
nouw.com/aflyingbutterfly

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin