Min mest

Innehåller affiliate-länkar

Jag såg den här listan inne hos @isabylund imorse och tyckte den var så härlig att jag var tvungen att langa en repris =)

Använda emoji: I vanliga fall 😍🙈, men på sistone har det dykt upp både den ena 🥺 (hur söt??) och den andra ❤️.

Besökta blogg: Hmmm. Just nu läser jag inte så många bloggar regelbundet utan hänger nog mest på insta. Så tvärtom är jag faktiskt på jakt efter någon ny att följa. Do hit me up! Och gärna någon på engelska om ni har något bra tips =)

Ätna livsmedel: Men guu, det är ju nästan lika svårt att svara på som Favorit mat, vilket kan vara världens svåraste fråga. Grönsaker kanske?

Sedda serie: Utan tvekan VÄNNER.

Besökta butik: ICA? Haha, kanske inte det frågan syftar på så Bikbok kanske? Eller HM? Jag vet faktiskt inte längre då jag numera köper det mesta online.

Använda svordom: Helvetes satans jävla skit. (Japp, hela raddan). Alternativt Fuck! <-- man inser först när man är i ett engelsk-talande land hur mycket man faktiskt använder det.

Lyssnade låt: Skulle man på riktigt slå ut mitt livs mest lyssnade låt så skulle det nog landa i antingen The Fuck song från Disaster Movie (mitt enda party-trick är att jag kan den utantill, och med ett par glas vin i kroppen vill jag mer än gärna visa det, hehe) eller Jag vill va som du från Djungelboken.

Använda plagg: För tillfället är det dom HÄR jeansen tillsammans med Mammas stora stickade tröja.

Vanligaste vardagsirritation: Folk som är långsamma. Och i vägen... Ni får självklart ta en lugn Söndagspromenad eller strolla på stan, men snälla, ta då ett steg åt sidan så man själv kan komma förbi.

Beställda drink: Jag är inte direkt någon drink-person. Jag gick från att alltid dricka cider till att numera alltid dricka vin. Ska jag däremot beställa en drink är min vanligaste beställning "Något gott", haha!

Tittade Youtube-kanal: Jag är ju heller ingen youtube-person, har faktiskt inte varit direkt aktiv sen tiden när man kollade på dubbade Harry Potter-klipp, haha! Men jag skulle nog ändå säga Molly Rustas eller Janni Deler.

Återkommande mardröm: Jag kan nog inte räkna antalet gånger jag faller och vaknar upp med ett ryck. Hur mycket utav en riktig mardröm det är vet jag dock inte. Tack och lov kan jag inte minnas sist jag drömde en riktigt hemsk en (and please keep it like that).

Återkommande vanliga dröm: Tråkigt nog så minns jag typ inga drömmar alls just nu. Vet faktiskt inte vad det beror på. Så kanske fall-grejen som svar här med?

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Nämen guud, får man sno denna av både dig och Isa haha?! :> Feel u, långsamma människor är inte det roligaste! Blir galen :'D Helt otroligt men jag har inte sett Vänner... Vet ju hur poppis den är men har inte kikat på det, kanske får göra det någongång så jag vet vad det är! Kram fina du <3
nouw.com/emmaengstrom
Två Månadslöner,
Verkar gilla rosa? Det passar dig!
tvamanadsloner.blogspot.com
happyM
happyM,
Åh alltså söt-emojin kan jag inte få nog av!! Använder den konstant haha ❤️ Kram
nouw.com/happym
elinoreriksson
elinoreriksson,
Vilken härlig lista! Det är så kul att läsa listor som dess! Snor med mig den 😉 Kram!<3
nouw.com/elinoreriksson
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Underbar lista! Och jag stör mig oxå på långsamma människor... får panik när de går framför och man inte kommer förbi🙈
nouw.com/emmeliesehlin
tildablanksvard
tildablanksvard,
Vilken härlig lista och vilket snyggt set!!
nouw.com/tildablanksvard
Marie,
Snygg kostym, vart är den ifrån?
sweetwordsbymirre.com
linndossing
linndossing,
Måste få sno denna av dig och Isa alltså!! Så rolig lista <3 Håller med om fall-grejen! Drömmer det sååå ofta haha <3 Kram
nouw.com/linndossing
elllensvensson
elllensvensson,
ÅÅ får jag låna listan? <33
nouw.com/elllensvensson
englabjork
englabjork,
Vilken bra lista! & du passar jättebra i det rosa kostymsetet verkligen! <3
nouw.com/englabjork

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin