Min helg i bilder

Nej, jag är inte alls lite småbitter över det faktum att jag egentligen skulle ta det här inlägget till att posta bilder från vita stränder och otroliga maträtter jag ätit under helgen. Nej, inte det minsta... Trots det har helgen (Fredag-Söndag) varit förvånansvärt bra. Och det är trots att jag har tillbringat största delen utav den i social karantän - till viss del pga Corona och till viss del pga jag behövde ensamtiden (jag skulle ju ha den på resan, men då fick den bli hemma istället).

Fredag

Som vanligt har jag ställt klockan varje morgon, men istället för att kasta mig upp har jag tagit mig tiden att ligga kvar i sängen, slösurfa lite på mobilen och bara mysa varje morgon. Så underbart! Och när jag sen känt mig redo har jag gett mig ut på morgonpromenad i den härliga solen. Fasen bara att det varit så kyligt.

När jag kom hem i Fredagsmorse möttes jag utav ett bud från Greatproducts bestående utav dessa hudvårdsprodukter. ÄLSKA! Efter det brände jag av ett riktigt bra hemma-pass (du hittar grym tränings-inspo HÄR).
Resten av dagen tillbringades med fix och don innan jag tillbringade kvällen i soffan med glass och popcorn till middag. Det var ju det där med balans. Och så var det ju det där med frågan: Räknas man som barn eller vuxen då? Barn för att man väljer att göra det eller vuxen för att man faktiskt får? Haha!

Lördag

Lediga dagar alltså! Efter min morgonpromenad gjorde jag bananpannkakor och myste upp framför en ny serie. Laddad och redo gav jag mig sen ut på en löptur. Planen var 14 kilometer, men så kom jag in i en riktigt runners high och plötsligt hade jag sprungit min andra halvmara ever. YAY me!

Resterande del utav dagen tillbringades med att rensa hela min garderob (vad ska jag nu göra om jag blir satt i karantän??) och plocka ned ”loppis-kartongerna” från förrådet, fota och lägga upp dom på både Shpock och Tradera. Långt ifrån allt är uppe, men kika in min Shpock väl! Och har du ett konto, följ mig så ser du när jag lägger upp nytt (vilket händer rätt så ofta). Säljer bland annat mitt glittriga set från Hannalicious for NA-KD
Priser kan utan tvekan diskuteras =)

Söndag

Hela dagen idag har jag jobbat som visningsvärd. Kan vi börja med att ta en stund för det otroliga vädret? Det måste verkligen ha varit typ det perfekta vädret att gå på visningar på.
Totalt hade vi 5 objekt, vilket rullade på supersnabbt. Jag och den här mäklaren har jobbat en del tillsammans nu och vi börjar få in ett sånt härligt team-work. Idag utvecklade vi det dessutom ytterligare med ett bord så att jag kunde skriva in spekulanterna direkt i datorn istället för på papper. Kändes så proffsigt.

Här hittar ni nu mig resten utav kvällen. Fisken är i ugnen (middagstips btw: pesto på fisken, in i ugnen, klart!), riset kokar på spisen, värmeljusen är tända runt omkring mig och soffan kallar högljudt på mig.
Mina semesterplaner skulle egentligen ge mig 2 veckor semester, men med tanke på att det ändrades har också mitt schema ändrats. Så imorgon är det back to business. Jag har en C-uppsats att påbörja, so let's! Men först - en riktig myskväll!

Hur har eran helg varit? Superbra hoppas jag! <3

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,
Låter som en riktigt härlig helg fina du! Och hur grym är inte du som sprang så långt?? kram<3
nouw.com/tildablanksvard
Linnealiebig
Linnealiebig,
brallans
brallans,
Vilken underbar helg! 🥰🥰
nouw.com/brallans
artibus
artibus,
Så härligt! Dina inlägg skiner som solen, trots att du är hemma i Sverige ❤️
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Vilken helg vännen, du kommer bli en helt galen mäklare!! Så impad av dig <3 puss
nouw.com/linndossing
Marie,
Härligt att det går så bra för dig med märklarbiten och kul att ni är ett bra team
sweeetwordsbymirre.com
Joakim,
Hej, hej tittar in och säger hej, 😉.. Vad spännande och roligt m visningsvärd, är det som assistent till mäklaren typ ell liknande? Imponerande att köra en halvmara när du ändå var i farten, I'm impress, 👌.. Jo, måndag på ggn igen och ny v. Vad har jag gjort i helgen då, jo m betoning på arb, 32 timmar på mitt uska jobb (fre-sönd) en sovande natt jour inkl sedan kört ett webinar i busnissen samt haft en presentation här hemmavid, utöver det skrivit klart 2 tr progr åt kund. Så mkt arb som sagt.. Annars har jag själv tr, ett pass hemma och ett gympass. Nu vart hemma i 1 h och tänkte avsluta m min bok.. Hoppas du får en bra start på v, kramiz..
www.joakimramqvisthallin.blogg.se
malinkirstine
malinkirstine,
Men snälla vilken mysig helg! Längtar tills jag blir en del av den 😉
nouw.com/malinkirstine

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin