Min helg i bilder

Vad händer? Jag bjuder först på Veckans lista, följt utav Den här veckans planer och nu kommer Min helg i bilder. Ni bah: Snälla kom på något eget.
Men as you know har tentaperioden sugit all kraft och inspiration, så så mycket annat har jag inte att dela med mig utav just nu. So hope you like it anyways

I Fredags vaknade jag faktiskt glad - för första gången på länge! Jämfört med dagen innan när jag ville ge upp livet, så var det en otrolig känsla. Efter en lugn morgon hemma tog jag mig till Täby Centrum för en heldag av plugg på biblioteket följt utav ett riktigt gottigt träningspass i form av nya Combaten (hörde jag sjuk träningsvärk?)

Ända in i sista minuten funderade jag sen på om jag skulle gå med SATS-gänget på AW. Men så insåg jag att min hjärna behövde få slappna av lite, så jag svirade om till byxdress, sminkade mig lite snyggt och drog sen in till Grill på Drottninggatan. Deras mat var verkligen fantastisk, så stort tips på den!

Typ 85% av hela min Lördag tillbringades på KTH. Först off var det kvartals-utbildning för BodyJamen. Som Les Mills-instruktör måste man minst 2 gånger per år vara med på en refresh skulle man väl kunna kalla det, där man får en teoretisk del med lite tips följt utav att köra den nya release (you’re gonna LOVE BodyJam 88 - sååå bra!)

Efter det hörde jag av mig till Sofia och sa att jag tänkte sitta kvar och plugga när jag ändå var där, och gissa vem som redan satt i en utav byggnaderna? Så där satt jag, Sofia, Filip och Axel fram tills att min hjärna kokade över och jag drog hem.

Där var det sen Lördags-tacos och soffmys som gällde. Precis vad jag behövde! Mängderna konsumerade popcorn är nästintill för höga för att vara okej, haha! Men gott var det kan jag lova!

Söndag morgon, också lugn. Jag och Richard låg kvar i sängen ett bra tag och jag fixade ett par samarbeten (sååå skönt att kunna checka av) samtidigt som vi såg ett antal avsnitt utav Det som göms i snö. Alldeles för snabbt var det dock dags att ta tag i livet, så jag packade min väska och traskade iväg till biblioteket

När min hjärna sa STOPP! var det bara att ge upp (jag tror att någon stans måste man lära sig att känna när det inte ger något mer) och traska över till gymmet. Efter all stress jag legat under den senaste tiden ”unnade” jag mig själv ett riktigt långpass. Helt utan något prestationskrav eller mål. Nej, i nästan 2 timmar gick jag runt och gjorde det jag kände för. Ett par squats här, lite burpees där, lite stretch, huvudstående, försök till handstående - precis allt jag kände för och inget annat. Så skönt!

På lätt skakiga ben traskade jag sen hem för att hjälpa Richard med Söndagssteken för att sen bara krypa upp i soffan och andas. Det sista plugget jag gjorde var det jag gjorde när jag gick in på toan för att göra mig i ordning. Såhär ⬆️ har våran torktumlare sett ut de senaste veckorna. Supertips för alla som liksom mig har en tendens att ta lite för många toapauser under pluggperioderna (det man kikar på på telefonen där inne räknas inte som onödiga avbrott, för vem kan säga något om att man måste gå och kissa?? ⬅️ En utav mina filosofier jag däremot inte kan rekommendera // MVH hon som kan sitta på toa i över 20 minuter, hehe)

Strax efter 21:30 bäddade vi nya lakan i sängen och kröp löjligt nöjda ned, slog på ett avsnitt av Family guy och somnade gott någon gång efter tio =)

Hur var eran helg?

Gillar

Kommentarer

nwistrand
nwistrand,
Så roligt att hänga med på 😃 många fina bilder 😊 Kram
nouw.com/nwistrand
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! tack fina! <3
nouw.com/matildaberlin
Emma Engström,
Full helg lät det som men också så himla mysig verkligen! Hoppas du får en superbra vecka fina!! Massa kramar <3
nouw.com/emmaengstrom
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack finaste du! och detsamma <3
nouw.com/matildaberlin
FridaochTove
FridaochTove,
Äh, sånna här typiska inlägg är ju så härliga att läsa, finns ju en anledning till varför folk gör dem.
Lät som en helt okej helg iallafall, många fina bilder iallafall.
Min helg har varit si så där, varit ganska besviken och nere, du vet sådär lättkänslig, men nu är det bara bra, kram<3
nouw.com/fridaochtove
Matildaberlin
Matildaberlin,
SÅ himla sant!! =) Attans... Hatar när man hamnar i sånna perioder! Hoppas det blir bättre snart vännen! kram <3
nouw.com/matildaberlin
Therese,
Vilken härligt helg det ser ut som!
www.theresemolander.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Bortsett från allt plugg så =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
happyM
happyM,
Haha nämen så himla smart!! Grymt tips ju!! ❤️ Blir så himla glad över att höra att du har vissa dagar då allt känns bättre, man får ta till vara på dem ❤️
nouw.com/happym
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack finaste du! Stor kram <3
nouw.com/matildaberlin
Pauline,
så roligt med bilder från helgen 😃
lillafrokenhurtig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Kul att du uppskattade det vännen =) kram <3
nouw.com/matildaberlin
Carolina,
Låter som härliga dagar! Det där med att plugga så att det tar stopp är nästan farligt, men jag förstår dig. Sitter med anatomi just nu och har tenta på fredag. Har nästintill panik haha!! ^^,
knaset.com
Matildaberlin
Matildaberlin,
Förstår paniken! LYCKA TILL hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
Denisealice
Denisealice,
Älskar "Min helg i bilder" inlägg! <3
nouw.com/denisealice
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men så underbart att höra =) kram <3
nouw.com/matildaberlin
aliceemericsson
aliceemericsson,
Så mycket du hunnit med under helgen! Roligt med sådana här sammanfattningar! ^^ Kram finis! <3
nouw.com/aliceemericsson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tack söta! kram <3
nouw.com/matildaberlin
enna,
Den första bilden är sååå mycket inspooo <3
sayyeastofashion.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! tack hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin