Min Gotlands bucketlist

Godmorgon hjärtan!

Jag fick lite feeling igår och var inte långt ifrån att kasta mig med båten hem till Gotland. Men en kombination av faktorer gjorde att jag istället bokade biljetten till ikväll istället. Så idag ska jag njuta till tusen av min älskade huvudstad innan jag hoppar på pendeln och tar mig ned mot Nynäshamn. 2 veckor på min älskade ö väntar och jag tror det kommer göra mig riktigt gott. Jag fullkomligt älskar att vara i Stockholm med, men här är det så lätt att åka in och ta ett möte, visa en lägenhet eller svänga förbi kontoret. Jag behöver lite semester - hur svårt det än är när man jobbar med något av det roligaste som finns.

Jag är fruktansvärt rädd för att min semester bara ska försvinna in i ingenting. För att det inte ska ske har jag satt ihop en liten bucketlist:

- En dag på Tofta!
Det är idag den 15 Juli och jag har fortfarande inte haft på mig bikini en enda gång. Jag ska utan tvekan lägga mig vid poolen hemma, men att vara på Tofta är något speciellt. Helt klart ett måste!

- Hälsa på Mormor och Morfar hemma i Fröjel!

- Gå ut och ta ett glas (eller två) med Agnes!

- Åka på en roadtrips på ön!

- ... och då stanna för att äta rökta räkor!

- Läsa en bok! <— en punkt som stått på samtliga av mina senaste semester-bucketlists men som jag failat på varenda gång. So wish me luck!

- Testa nya restauranger!

- Spela något slags sällskapsspel.

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin