Min fredag i bilder

Mitt mål just nu är att skapa en vardag jag älskar. En där dagarna inte bara rullar på och lördagar är det enda jag lever för. Jag är fortfarande så fruktansvärt rädd för att må lika dåligt som jag gjorde under förra året. Nu kommer det förhoppningsvis inte ske i och med att vi inte har lika strikta (eller ens några?) corona-restriktioner, för det var en stor anledning till att jag isolerade mig och inte gjorde något annat än att jobba. Men ändå.
Därför gör dagar som i fredags mig så otroligt glad. En perfekt kombination av allt det bästa. Let's go through it!

Dagen startade med en PRE WORK på Barrys tillsammans med min kollega Lovisa. Så kul!! Jag kör ju numera Barrys varje fredagmorgon. Den perfekta starten på dagen kan jag berätta för er. Och extra kul att köra tillsammans med någon. Den här fredagen blir det inget då vi har möte (händer en gång i månaden), men nästa vecka är jag tillbaka igen. Någon som är på?

Därefter var det såklart WORK. X antal samtal, en budgivning och ett riktigt roligt möte. Det var "Stina" som hörde av sig och sa att hon skulle jämföra mäklare för att sälja sin lägenhet. Vilket nu jag kommer att få hjälpa henne med! SÅ KUL! Hon är nämligen det tredje syskonet jag kommer att ha fått hjälpt. I April sålde vi "Olles" och i början av månaden "Jespers". Den än roligare är att alla 3 är likadana, haha. Önska oss lycka till!

Efter det sprang jag iväg på PRE PRE AW i form av GRIT Strenght. Ja, det blev två mörar pass på samma dag. Men här kommer vi till poängen med att jag vill skapa en vardag jag älskar. Jag saknar att kunna gå på träningspass. Det är nästan så att jag har tappat min kärlek till träningen. Så de få gångerna jag får chansen så tar jag dom, vilket då resulterade i ett svinjobbigt pass och en fantastiskt brutal träningsvärk.

En snabbdusch och ett ombyte till partyoutfiten senare gick jag tillbaka till kontoret för PRE AW. 2 klunkar bubbel tog det innan jag var ordentligt igång (tackar träningen för det) och dom tog jag under tiden som gänget var och hämtade burgarna. De välkomnades av BodyJam-musik dunkandes på hög nivå. Som jag inser att jag saknar att dansa...

Kvällens höjdpunkt var ju sen AWn. Den första jag fått vara med på. Tydligen styr Fastighetsbyrån (Stockholm) sånna här varje månad i vanliga fall. Men jag började ju precis lagom till coronas entry så jag har inte varit med på någon. Until now. 21-23 hade vi Sturecompagniet för oss själva. Min första utgång skall tilläggas. Bortsett från att det inte var någon dansmusik (vilket sög), så var det sjukt kul.

Post AW fortsatte sen. Och där kan vi lämna det och tacka för en fantastisk fredag och en sån vardag jag vill ha. Nu kanske inte just fredag räknas som en riktig vardag, men ni fattar kanske grejen? Jag vill hitta någon bra balans mellan att få träna sånt jag tycker är kul, jobba arslet av mig (för att jag älskar det), hänga med alla mina vänner, träffa nya personer, äta gott, kliva ut min comfortzone och samtidigt hitta något sätt att slappna av på. Haha, jag hör ju hur det låter. Wish me luck säger jag bara!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin