Min första annons på Hemnet

Nu ligger den där - min första annons på Hemnet. Ihhh! Jag har inte bestämt mig till tusen om jag räknar den helt då det är ett objekt jag "tagit över" av en kollega nu när han är på semester. Det är alltså varken jag som tagit in den, gjort det bakomliggande jobbet eller fixat med beskrivningen och liknande. Men idag har jag lagt upp den Hemnet och det är jag som står som ansvarig mäklare. Hur sjukt är ändå inte det? Vill ni kika hittar ni annonsen HÄR. Och än hellre, vill ni köpa den är det bara att höra av er. Det är en helt nyproducerad 2a på Östermalm som är ute till accepterat pris. Kan ju typ inte bli bättre =)

Man hade ju nästan velat fira det, men jag har som sagt inte bestämt mig om jag ska räkna den helt eller inte, haha! Så det får bli en myskväll hemma med familjen istället. Inte för att det är särskilt tråkigt det heller. Tvärtom! Jag vill fånga varenda stund jag har tillsammans med dom nu innan det är dags att lämna ön.

Dessutom var jag faktiskt ute igårkväll. För äntligen fick jag till en dejt med världens bästa Alvina. Hon är en av de få vänner jag har kvar sedan gymnasiet och någon jag verkligen bryr mig om. Så lyckan var total när hon först skrev att hon skulle vara ledig hela perioden jag var hemma. Misslyckan betydligt större när det slutade med att hon var tvungen att gå ombord och jobba på båten. Så först igår lyckades vi få tid tillsammans. Så mycket mys!

Vi hamnade på Lulu Poké och Sushibar - vilket var SÅ GOTT! Tydligen är det Brödernas (ni vet dom med hamburgarna) som har öppnat upp denna lilla restaurang nere på Strandgatan (dom öppnade faktiskt för bara någon dag sen). Så huruvida dom kommer bli kvar efter sommaren vet jag inte, men jag hoppas verkligen! För MUMS! Jag tog deras CocoNutty Tuna (Lime och- sojamarinerad tonfisk, papaya/mango, cashewnötter, rostad kokos, koriander, sesam, rocotomajo och rostad lök) som var hur god som helst! Dessutom blev man riktigt mätt och var riktigt prisvärd. Alvina körde på deras Spicy Tuna Rolls som också var helt otroliga. Så stort tips!!
Någon som vet om dom finns i Stockholm med btw? Tänker att om det är Brödernas som öppnat den så är det ju inte omöjligt.

Gillar

Kommentarer

Marie,
Ohh spännande vilken känsla. Samt mysigt ni har det
sweetwordsbymirre.com
esmeraldaa
esmeraldaa,
Åh vad kul, grattis!
nouw.com/esmeraldaa
tildablanksvard
tildablanksvard,
Så kul grattis! Och maten såg ju supergod ut!
nouw.com/tildablanksvard
linneahedberg
linneahedberg,
Åh va kul! Grattis 😍
nouw.com/linneahedberg
lifeofkile
lifeofkile,
Fy va kul!!! 🙌✨😍
nouw.com/lifeofkile
artist
artist,
Grattis vad roligt!
nouw.com/artist
happyM
happyM,
Åhhhhhh vad kul ❤️❤️
nouw.com/happym

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin