Min förlossning och klockrena citat

... - den här veckan so far:

- Jag har gått och blivit förälskad i knäckemackor! Jag tror aldrig att jag tidigare har ätit just knäckebröd mer än när det var soppa i skolan. Men nu äter jag mellan 3 och 5 om dagen

- En vän till mig tipsade om ett helt fantastiskt Instagram-konto för ett par dagar sedan. Ni följer det säkert redan eftersom att jag troligtvis är lika efter som vanligt, men det heter @situationer och postar en massa klockrena vardagscitat. Igår var det bland annat ett som löd:
Hatar när serier har "previously on..." för man ba jag vet jag såg det för 2 min sen
Hur sant är det inte???

- Inatt drömde jag att jag var gravid och var mitt i förlossningen. Så när jag vaknade var jag fruktansvärt ledsen för att mitt barn var borta och sjukt förbannad på Richard som inte var där med mig när jag fick ryggmärgsbedövningen, haha!

- Aj vilken härlig träningsvärk jag har idag! Tack vare att vi har en Les Mills-utbildare på gymmet fick jag igår testa nya CX 27 som inte har kommit ut till oss vanliga instruktörer ännu, och jösses vilka grymma övningar!

- Jag har så svårt att förstå hur tiden kan gå så snabbt! Det har redan gått mer än halva Maj. Hur är det ens möjligt??
Men det betyder att köket kommer om 2 veckor, solen vaknar mer och mer, och livet blir allmänt mer underbart - så jag ska verkligen inte klaga =)

Gillar

Kommentarer

Celine,
Haha hatar när drömmar känns så verkliga!
celinelf.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Jamen verkligen! Man blir så känslosam helt utan anledning, haha!
nouw.com/matildaberlin
NICOLE,
Tiden går sååå fort, lite för fort kan jag känna ibland!
nwistrand.forme.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Håller verkligen med!! =)
nouw.com/matildaberlin

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin