Min förebild i livet

Efter Lördagsfys kommer Lördagsmys - det är sen gammalt. Okej, egentligen är det ju efter Fredagsfyset, men det passar precis lika bra idag, haha! Efter en mysig morgon hemma åkte jag iväg till gymmet för att gå på mitt första Zumba-pass på forever. Tänk att jag för ett par år sedan instruerade 3 zumba-klasser i veckan och nu har jag inte skakat på höfterna sen, kan det ha varit i somras? Då slog det mig verkligen hur mycket jag saknar att dansa. Inte bara för att jag älskar det, för endorfinerna utan också för att jag helt ärligt känner mig sjukt snygg och lite sexig. I alla fall fram tills jag ser mig själv i spegeln och ser hur svettig jag är, haha! Någon som känner igen sig i det med?

Sen så var det ju det där med Lördagsmys, för det får man ju verkligen inte missa. Just nu sitter vi i bilen påväg ut till Mormor och Morfar i Fröjel, för vet ni vad? En utav mitt livs absolut största förebilder fyller år idag.

STORT GRATTIS MORMOR!

Det här är kvinnan som alltid funnits där för oss! Som alltid kramats! Som alltid ställt upp! Som varit hemma med oss systrar när vi varit sjuka och Mamma och Pappa varit tvungna och jobba. Som tillbringat timmar i passagerarsätet medan jag backat runt gathörn, övat backstarter och fickparkerat. Hon har ALLTID funnits där! Och hur fantastiskt det i sig ör, så är hon min förebild av flera andra anledningar. Jag ska ge er ett par exempel:

- Hon som ger sig ut på resor världen över trots att hon inte pratar särskilt mycket engelska (jag är verkligen så otroligt imponerad över hur modig hon är)!

- Hon som är starkare än starkast! Backa tillbaka till när jag var 15 år. På dansen hade vi då plankan utmaning, dvs att vi utmanades att stå i plankan 10 sekunder längre varje vecka när vi hade klass. Jag bestämde mig då för att öva hemma en kväll när Mormor var inne hos oss. Så där stod jag i plankan och skakade så att jag höll på att gå sönder, när hon kommer upp för trappen och ser mig. ”Det där gör vi på gympan” säger hon med ett leende. Sen ställer hon sig i position och börjar räkna ”ett tusen ett, ett tusen två, ett tusen tre...”. Efter två minuter, under vilka hon inte rör en min, säger hon ”Nej, nu får det vara bra”, ställer sig upp och går ned till köket igen för att äta en bulle. Aldrig har jag varit så sur på henne som då, haha!!!

Hon är verkligen definitionen utav powerwoman och bullmormor i en och samma otroliga individ! Hon är verkligen en utav mina stora förebilder här i livet! Så stort grattis på din dag älskade Mormor!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh Zumba vore så galet roligt att testa på, dans är ju liksom det bästa som finns och att skaka loss!! Din mormor alltså, vilken klok och grym människa hon verkar vara <3 Håll hårt i henne!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
happyM
happyM,
Åhhh så fint ❤️ Stort grattis till henne ❤️ Kram
nouw.com/happym
tildablanksvard
tildablanksvard,
Så fint skrivet! Grattis till henne❤️
nouw.com/tildablanksvard

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin