Min dag i bilder

En vän sa nyligen till mig att ”just nu lever du ditt livs liv. Både personlighetsmässigt, utseendemässigt (då du sprudlar med energi) och karriärsmässigt”. Förstår ni hur glad jag blev när jag hörde det? Och förstår ni hur glad jag blev när jag insåg att det faktiskt är sant. Just nu lever jag verkligen mitt livs liv och har inte på evigheter (om än någonsin?) mått så bra som jag gör just nu. Klipp till att jag säkert kommer få världens bakslag och vakna med en ångestklump imorgon, hehe. Nej, men det hoppas vi verkligen inte på. Oavsett så har jag i all fall haft en helt fantastisk dag idag. Helt och hållet i sin enkelhet. Dessutom har jag (för en gångs skull) fotat den, så här har ni den i bilder.

Efter att ha vaknat av mig själv innan larmet (hur skönt?) passade jag faktiskt på att ligga kvar och läsa lite. När gjorde jag ens det sist? Så härligt! Och minst lika härlig blev min löptur. Första kilometern var fruktansvärt tung, men efter det - magi. Vädret har varit helt otroligt hela dagen. Vi snackar verkligen sommar. Någonstans på vägen tillbaka fick jag plötsligt världens sug efter att bada (kan vara så att kroppen var något överhättad och ursvettad). Under förra sommaren sprang jag världens härligaste rundor där jag stannade till på Norderstrand, hoppade i och sen traskade hem de 50 meterna som är till Mamma och Pappa.

Då slog det mig plötsligt att jag faktiskt har en liten strand 4 minuter ifrån läggan. Så jag stannade till och checkade av sommarens första dopp. Woop woop!

Matilda 1 - brevlådan 0. Geniet till brevbärare hade i Torsdags lagt paketet i brevlådan, men missat den lilla detaljen att jag gärna ville ha ut det med. Han måste ha öppnat hela fronten och stoppat in det, men utan att ha förstått att min öppning är mindre än paketet är högt. Till slut så fick jag ut det i alla fall.

Tanken var sen att jag skulle unna mig lite utav både den ena shoppingen och den andra (var det någon som sa skatteåterbäring?), men efter att ha bråkat med SL (som nu har dragit för 4 stycken månadskort, hänvisat mig att springa till 3 olika ställen och ändå inte kunnat betala tillbaka utan kräver att jag ska åka in till TC i nästa vecka för att lösa det) tappade jag feelingen helt. Så allt jag kom hem med var mat och toapapper, haha!

Dock möttes jag utav ett totalt oväntat blombud. Inte dom blå blommorna för dom fick jag av Pappa i förra veckan, utan trädet. Chocken när jag först fick se det enorma paketet, följt av frågetecknet av 1. vad det ens är (tydligen ett olivträd) och 2. vem det ens var ifrån. Kortet sa inte rakt ut, men gav en tydlig ledtråd till mina systrar. Det visade sig att det var min älskade syster Isa som skickat det. HUR fint???
Har ni tips på hur man håller det vid liv får ni gärna langa, mvh hon med världens mest o-gröna fingrar.

Juste! Det var inte bara mat och toapapper jag kom hem med, utan också min första cola på typ 4 månader. Förstå hur gott det smakade! Och såklart ska det drickas ur vinglas - det är ju trots allt Lördag.
Hur har eran Lördag varit?

Gillar

Kommentarer

malinlinneaa
malinlinneaa,
Din dag lät bra fantastisk! Hoppas din kväll blir super ♡
nouw.com/malinlinneaa
Johannagrahn
Johannagrahn,
Min lördag har varit amazing, vädret nu är 😍
nouw.com/johannagrahn
happyM
happyM,
Hihi alltså blev sååå imponerad när jag såg på instagram att du tog det där doppet i vattnet!! Så himla spontan och häftig du är hihi ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
Frulindhamn
Frulindhamn,
Men myslördag på den! Haha såg på din Instagram paketet som satt demolerat i postfacket 🙈❤️ Skönt att du fick ut det! Och vad härligt med ett träd-bud. Tyvärr har jag lika ogröna fingrar så jag kan inte hjälpa dig 😂❤️ Kram vännen!
nouw.com/frulindhamn
Linnealiebig
Linnealiebig,
Åh pioner, min absoluta favvisblomma 🌸❤️
nouw.com/linnealiebig
elinormarias
elinormarias,
Vilka otroligt vackra pioner! Men hur tänkbrevbäraren när hen tryckte in ett paket som uppenarligen inte passar!? Haha!
nouw.com/elinormarias
Pauline,
vad härligt 😃 men alltså brevbärare.. har hört så många som råkat ut för det..
lillafrokenhurtig.blogg.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin