Mer bubbel i livet tack

Konstaterande: jag är inge bra på det här med balans.

När jag gör något så gör jag det till 110%. Antingen så är det fullt fokus jobb och inget annat. Eller så dyker jag rakt ned i exempelvis renoveringen och lämnar då världen bakom mig. Därefter drar jag (i normala fall) utomlands, allra helst i en annan tidszon där jag enbart har internetuppkoppling och kontakt med mitt vanliga liv när jag sitter ligger i hotellsängen, sitter på frukostbuffén eller Starbucks. Att leva ett liv där jag kombinerar allt i livet verkar inte vara min grej.

Igår insåg jag hur mycket jag verkligen behöver det. Jag hade nämligen den absolut bästa kvällen på länge. Alldeles för länge.
Efter att ha smitit iväg från jobbet lite för tidigt (sliding into my vecay like, wieeee) och stannat till och köpt målargrejer (gissa vem som idag ska ta tag i projekt måla läggan. Vet ni hur dyrt det är med målare btw??) mötte jag upp Lisa, Elin och @isabylund . De fick en snabb house tour innan vi traskade över till Rörstrandsgatan. Hör ni? Vi traskade! Så fort jag har flyttat kommer jag att kunna gå istället för att åka kollektivt i 45 min. Dröm! Och än mer dröm var kvällen i sig. En drink och ett glas bubbel, prat om allt mellan himmel och jord, kvällssol och liv runt omkring oss. Precis en sån kväll som jag levde för förra året, en sån kväll jag inte har njutit av än i år, en sån kväll som jag behöver fler av i mitt liv. Jag måste bli bättre på det här med balans! Jobb och njuta av livet - hand i hand!

Gillar

Kommentarer

MARREEKHOLM
MARREEKHOLM,

Låter som en trevlig kväll 😊

nouw.com/marreekholm

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin