Megaformer och för envis för mitt egna bästa

- Vem har jag blivit? Jag har aldrig varit intresserad av politik (hobbypsykologen inom mig har kommit fram till att det beror på att jag alltid varit sjukt konflikträdd och mina ”politiska vänner” alltid började storbråka när de kom in på politik). Men igår kom jag hem, sjukt taggad och bänkade mig framför partiledardebatten. Nästan så att jag storögt satt och åt popcorn framför skärmen. Men nej, inga popcorn här inte! Middag, bra mat, bra näring. Yay me!

- Min visdomstand har börjat bråka med mig igen. Ja, ni vet den som jag haft problem med fram och tillbaka i snart 3 års tid. Hade jag varit satt hade jag ju tagit ut den för flera år sedan, men det har liksom kommit till en punkt där jag är så envis att jag inte tänker låta den besegra mig. Har jag stått ut såhär länge kan jag ta det hela vägen i mål, haha. Jag blir så trött på mig själv ibland…

- Träningsvärken idag. Mm, mm, mmm säger jag bara. Sån där riktigt fin en. Någon mer som testat? Vad tyckte ni??

- På tal om träning har jag nu bokat in mitt första Megaformer-pass på jag vet inte hur länge nu. Min favorit-instruktör hintade om att det kommer komma en rabattkod snart så har inte vågat lassa på med klipp än (även om det ska göras), så det fick bli ett prova-på-pass till att börja med. Om jag är taggad? Hell yes!

- Något annat jag är taggad på är att jag:
1. ska fixa naglarna. Det är dags kan jag säga. Utväxten är inte att leka med. Jag funderar nästan på p på m jag inte ska springa förbi och se om dom har en drop-in tid ikväll.
2. På fredag ska gå och få en ansiktsbehandling. Nämen hör bara på namnet: Ansiktsbehandling lyx 90 minuter. Ihhhh! Som jag längtar!!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin