Megaformer, highs and lows, och Project comeback

Good morning guys!!

Det känns som att jag påbörjar mitt fredagsinlägg exakt likadant, men kan någon förklara för mig var den här veckan tagit vägen? Eller månaden för den delen? Även om jag knappt minns vad jag gjorde i måndags då det hänt så otroligt mycket den här veckan, så känns det som att det var igår jag skrev hur den lugna helgen fyllt mig till tusen med energi. Men det är redan fredag och det älskar vi! Eller vad säger ni?

Det har som sagt varit en otroligt händelserik vecka och livet fortsätter likt en berg-och-dalbana. Let’s do a sum up:

- Privat
Lite oklart om detta räknas som en high eller low. I måndags mötte jag upp @isabylund för vår veckliga dejt där allt i livet diskuterades. Terapisamtal även kallat, vilket är så behövligt. Utöver det har jag inte gjort så mycket. Jobbet har varit i fokus vilket lett till sena kvällar och trött häng hemma. Ett antal timmar har gått till scrollandes efter snygga, höga stövlar (utan klack och till rimligt pris). Allt utan någon lycka. Så har ni några tips får ni gärna langa.

- Återhämtning
Jag vet - jag måste bli bättre på just det här med återhämtning. As you know är mina lördagar heliga och en dag av total energi-omladdning. Vardagarna däremot... Jag måste försöka hitta någon landning i vad det kan vara och hur det ska gå till. Jag vill inbilla mig att det till viss del kommer lösa sig nu när det blir vår. För kan jag börja gå promenader ute igen ( nog för att jag gillar att gå men vid -10 tvekar till och med jag) och börja med AWs igen känns det som att jag kan koppla bort jobbtankarna på ett annat sätt. Men innan dess? Någon slags lösning är ett måste.

- Project comeback
Å ena sidan helt åt skogen, å andra sidan bra. Träningsmässigt har det varit en riktigt bra vecka. I tisdags fick jag feeling och bestämde mig för att starta dagen med en löprunda. Så härligt! I onsdags instruerade jag en grym Combat, igår gick jag på mitt älskade Megaformer och idag skulle jag egentligen på Barry’s men var tvungen att avboka mig då jag fick ett möte istället. Så nu är jag på gymmet och kör lite styrka. Bra träningsvecka helt enkelt!
Kostmässigt däremot har det gått betydligt sämre. I både måndags och tisdags bestod min middag av ca 15 kanelknäcken och varsin påse biscotis. Bra näringsinnehåll på det fröken Berlin. I onsdags däremot åt jag (en bra) middag följt utav 2 timmar snacksande = mycket energi klockan 00:30 och alldeles för lite sömn. Igår däremot va en bättre dag, så check på en i alla fall.

- Jobb
Veckan har gått lite från low to high. Jag ska inte sticka under stolen med att jag har valt ett väldigt tufft yrke. Allt går att jämföra och ALLT jämförs i siffror och statistik. Och min statistik är långt ifrån där jag vill ha den. Som tävlingsmänniska och tidigare prestationsprinsessa har det verkligen tyngt mig och tagit enormt mycket energi och tankeverksamhet. Dessutom var det oerhört trögt att boka möten (många, många nej). Så det var motigt. Men så fick jag bra besked, ett par lägenheter som faktiskt ska ut till ”aktiv försäljning” och flera fotograferingar och roliga möten bokade till nästa vecka. Så från low till high, avslutar veckan på topp!

- Lyckopiller
1. Vädret igårkväll (blå-isch himmel och så varmt att jag kunde sitta ute och skriva bostadsbeskrivning mellan visningarna) och prognosen framåt. Är det nu vi snart kan gå ur ide igen?
2. Fantastiska människor! För jag har haft så härliga människor i min vardag de senaste dagarna. Allt från mina kollegor till köpare/säljare, vänner jag inte pratat med på länge och personer jag lärt känna via sociala medier. All kärlek till er alla!
3. Hudvårdsprodukter! För det första älskar jag min kvällsrutin när jag tvättar, smörjer och fixar. För det andra är jag oerhört tacksam dom (speciellt från Clinique) när jag kikar tillbaka i mitt kameraalbum och jämför min katastrof hy i somras mot min betydligt härligare hy idag.

Vad har ni för lyckopiller från veckan?

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin