Megaformer, brunch och budgivning

Kan vi börja med att ta en stund för hur fantastiska NI är?? Jag ska erkänna att jag inte hade förväntat mig några svar på gårdagens fråga om varför ni söker er in på min lilla blogg, och så skriver ni så otroligt fina ord. Tack tack snälla ❤️ det betyder verkligen oerhört mycket ska ni veta!

Check på måndagen. En regnig sådan. Vad hände ens med vädret? Jag trodde det skulle bli vår nu. Jag har visserligen inget emot att höra det smattra mot rutan eller bilarna köra splashandes förbi på gatan när jag ligger i sängen och ska sova. Men dagtid - nej snälla, nu får det vara nog…!

Ni skrev att ni ville läsa om min vardag, så då är det helt enkelt det jag ska dela med mig av. Jag har tänkt att jag någon dag ska försöka få till en typ ”ett foto i timmen” eller ”follow me around” inlägg. Men den dagen är inte idag. Däremot ska ni få en del av veckans schema. När jag gick och la mig i söndags tänkte jag att det skulle bli en rätt lugn vecka, men när jag sen försökte planera in em dejt med Ella insåg jag att jag hade rätt så fel.

Måndag: dagen startade med jobb såklart. Inkluderat ett par stora koppar kaffe. Efter dagens sista möte (en lägenhet jag faktiskt också tog in) smet jag iväg lite tidigare och hann med ett BodyCombat-pass.

Tisdag: Vi lägger just nu om vårat schema och ska nu ha våra veckomöten tisdag frulle istället för onsdag lunch, så dit är jag påväg nu. Därefter blir det Megaformer på lunchen innan jag även idag ska smita lite tidigare. Jag ska faktiskt iväg på ett rätt spännande samarbete jag kommer berätta mer om i nästa vecka. Ett par bostadsbeskrivningar och sen kommer Rebecka och Lovisa hem till mig för ”Halv åtta hos mig”. För en månad sen va vi hos Lovisa, nu är vi hos mig och om en månad hos Rebecka. Hur mysigt??

Onsdag: lååång dag väntar. Full fart med möten och avslutas sen med dubbla visningar. Först ut Furusundsgatan och där efter Birger Jarlsgatan. Håll tummarna för många budgivare!

Torsdag: först ut står en cykel-klass 06:45 (ifrågasätter fortfarande vem jag är som går på dom…) följt av frukost-möte med gänget på Swedbank. Sen blir det att ringa budgivning innan Richard förhoppningsvis lyckas boka in ett kontrakt på en lägenhet vi jobbar tillsammans med. Annars blir det en kompisdejt.

Fredag: betyder Barry’s ofc! Följt av AW.

Lördag: träningsdejt ala GRIT och BodyCombat. Direkt efter ska jag möte upp min syster och min kusin (som ska flytta till Thailand för jobb och ett par veckor) för att äta brunch och göra stan. Vi hoppas få bord på SthlmBrunchclub. Hur trevligt?

Söndag: morgonträning och sen visningar. Vågar vi hoppas på lite solsken efter det så man kan ta en kaffe på en uteservering någonstans?

Det var min vecka det. Hur ser eran ut?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin