Megaformer

Målet var, och är, balans. Jag är inte säker på om jag lyckas eller total-misslyckas den här veckan. Jag insåg igårkväll att jag mer eller mindre total-failat med mitt schema de kommande dagarna. Även om det är mycket kul på gång så kommer det vara fullt ös medvetslös. Nästintill på den nivån att jag bara vill vända mig om i sängen, somna om och vakna lördag morgon. Fast bara nästan, för samtidigt är jag sjukt taggad. Idag står möte, kontorsmöte, budgivning och sen trippla visningar på schemat.

Balansmässigt då? Jo, för att jag ska orka behöver jag göra sånt jag mår bra av. Och det gjorde jag igår.

Efter över ett halvårs uppehåll tog jag igår min första Megaformer klass. Mitt schema är omlagt och mina tisdagar kommer numera bestå av morgonpromand Kungsholmen runt, lite jobb och sen Megaformer på lunchen. I like it!

Tidigare har jag kört på Becore. Men då min favorit-instruktör bytte över till The Place följde jag efter henne. Med tanke på att deras lokaler dessutom ligger precis vid kontoret så var beslutet inte alls särskilt svårt att fatta.

Dom har precis öppnat upp en ny studio på Grevgatan 37. Så fräsch, så fin. Och framför allt så otroligt grym träning. Har ni inte testat det än så är det ett MÅSTE!! Träningsvärken idag är inte att leka med. Oblikerna, rumpan, skulderbladen, typ allt känns - och jag älskar det!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin