Med en stor klump i magen

Godmorgon hjärtan! Jag sitter här vi köksbordet hemma vid Mamma och Pappa, med en kopp kaffe framför mig och en stor ångestklump i magen. Om 2 timmar är jag på flygplatsen, om 3 sitter jag på planet och om 4 är jag tillbaka i Stockholm. Vilket samtidigt ska bli så fantastiskt skönt! Borta bra, men hemma bäst!
Dock är det, som jag sa till Mamma igår, lite som att jag lämnar hemma för att åka hem. (Ni bah jo, vi fattar det nu. Du har skrivit det i dina 3 senaste inlägg)

Vad jag däremot längtar enormt efter, trots att det har varit otroligt skönt att vara "ledig", är att komma tillbaka till vardag. Att få lite ordning och reda på mitt liv igen. Eller vet ni vad? Nu när jag skriver det är jag faktiskt inte alls sugen på det, haha! Jag har haft det fantastiskt bra här på ön! Med tid att träffa mina vänner, mysa med min familj, vara med Richard mer än bara dom där få timmarna vi normalt hinner ses från det att vi kommer hem tills att vi går och lägger oss, och jag har haft möjlighet att träna en massa på mitt favoritgym.
Dock ska det bli underbart att styra över sig själv igen! När man är van att bara ta hänsyn till och planera utifrån en sambo, blir det plötsligt en helt annan grej att försöka samspela med 5 andra varje dag.
Så det ska bli så skönt!

Dessutom längtar jag efter:

- Att sova i våran säng igen! Finns det något bättre?
- Att få fixa mina naglar! Utväxten är inte att leka med och jag har släpp på flera utav dom. Men då alla mina grejer är uppe i lägenheten har jag inte kunnat göra något åt det
- Att ha tillgång till hela min garderob! Och inte bara det som ligger ihopknölat i botten av en resväska
- Att plocka ögonbrynen! Då vi har bott nere i källaren, och det också är där jag har sminkat mig, så har jag inte sett vilken katastrof mina numera buskar är förens igår när jag skulle testa en ögonbrynspenna i en affär. Här måste plockas!
- Att få träffa mina Stockholmsvänner! I miss you guys!

Så jag vet att trots den där klumpen i magen just nu, så kommer jag älska att komma hem till Stockholm igen!

Gillar

Kommentarer

Beatrice Jakobsson Fotograf,
Jag håller verkligen med dig om hela inlägget, hade extrem ångest när jag lämnade ön men det är skönt att komma hem till sin säng. Väldigt blandade känslor, jag förstår dig!! <3
beattriicee.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså JAAAA! Precis så! kram <3
nouw.com/matildaberlin
Sagaforsman
Sagaforsman,
Asså bilderna!!! Nu vill jag också till Gotland hahah
nouw.com/sagaforsman
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! tack fina!! <3
nouw.com/matildaberlin
Linnéa,
Wow, måste till Gotland nån gång 🥰. Kram
linnealiebig.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Det måste du verkligen!! <3
nouw.com/matildaberlin
Jag förstår lite hur det kan kännas - man kan ju ha sitt "hem" på mer än en plats, men sen har man ju sitt "hemhem" 😋
www.henrikolsson.eu
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men eller hur? =)
nouw.com/matildaberlin
Johannna
Johannna,
Min utväxt är inte heller vacker 🤣 Behöver också nya naglar
nouw.com/johannna
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hahaha! Fixade mina igår - sååå skönt! <3
nouw.com/matildaberlin
ExklusivaMoi,
Åååh jag förstå helt men dock är inte just hem för mig där jag kommer ifrån fr. början =)... där är det nu som att hälsa på hos pärone!
Kärlek, stolthet och passion för älskade skogarna dunkar hårt om mig men hem för mig är där jag har rotat mig nu i mitt vuxna liv. Den där vardag med hela kitet med just det där "mitt" +när jag åker till älskade Norrland<33 Först där å då jag verkligen känner en harmoniskt inre frid, behöver min årliga vandrings dos så i år blir det åter igen *toklängtar* Men vart fall VÄLKOMMEN HEM iaf =D... ha en riktigt GOD FORTSÄTTNING på året, massa kramar!
ExklusivaMoi.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså ja, ja, ja!!! DETSAMMA finaste <3
nouw.com/matildaberlin
aliceemericsson
aliceemericsson,
Hoppas att flygresan gick bra hem, och förstår att det känns borde toppen och botten att åka hem, men du har ju som du säger massor av bra saker som väntar på dig i Stockholm! UNDERBART att sova i sin egen säng igen ju! Kram! <3
nouw.com/aliceemericsson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Tusen tack finaste du! Och ja, verkligen!! kram <3
nouw.com/matildaberlin
Mammatillhmv
Mammatillhmv,
Åh vilka fina bilder!!
nouw.com/mammatillhmv
Matildaberlin
Matildaberlin,
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh jag känner verkligen igen mig så i hela inlägget du skriver, men nu är det så fantastiskt skönt att bara kunna sitta här hemma i soffan i Stockholm iklädd mysdressen!! <3 Kram godbit!
nouw.com/lillymihlte
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men ja!! Säger precis samma sak!! kram <3
nouw.com/matildaberlin
Denisealice
Denisealice,
Vilken himmel! <3
nouw.com/denisealice
Matildaberlin
Matildaberlin,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin