Matilda tipsar

Status just nu: känner mig sjukt oproduktiv. Varje dag går in i den andra och det känns som att jag inte direkt får något gjort, men samtidigt är det inte som att jag ligger på soffan och gör ingenting. Istället har jag bara hamnat i något slags irriterande mellanläge. Jag har till och med napat om dagarna. Hur sjukt? Jag minns typ inte sist det hände, haha! Dessutom har jag gått runt och stört mig på saker hela dagen. Sånna grejer jag i vanliga fall släpper hur lätt som helst. Personer som gjort si eller så, det Mexikanska hotellet som vägrar betala tillbaka, corona-situationen osv osv. Så istället för att gräva ned mig själv, och er, i det kommer här lite tips från sistone.

Calle och Sannas nya lägenhet
Jag är som sagt verkligen ingen som hänger på Youtube (tyvärr, har försökt men det är tydligen inte min grej). Men för ett par dagar sen snubblade jag över den här videon på Calle och Sannas nya lägenhet, och alltså snälla. Jag vill på riktigt bara flytta in där nu. Har ni det minsta intresse utav inredning så måste ni bara kika in den, för wow!

Gå ut
För det första är vädret helt otroligt just nu! Så passa på att gå ut och ta en promenad, spring istället för att stänga in er på ett löpband på gymmet, eller varför inte ta en kompisdejt i solen? För det andra så vet vi helt ärligt inte var allt är påväg - något som jag verkligen har tänkt på på sistone när jag har varit ute. Jag vill till tusen tro på den svenska modellen och att vi ska kunna fortsätta såhär, men vem vet egentligen? Plötsligt kanske vi är instängda på samma sätt som dom i Spanien? Det är något som vi alla tar förgivet, att få gå ut, andas, röra på oss. Men tänk om det inte längre är så nästa vecka? Nej, usch och fy för den tanken. Så passa på! Gå ut varje chans du får, uppskatta livet och njut av vädret!

Två systrar tipsar
Har ni inte lyssnat på dom redan, så har ni missat något. Jag vet att jag är lite sen på bollen, men jag sparade en massa poddar för att kunna lyssna på när jag låg på stranden i Mexico. Så det är först nu jag har kommit in på avsnitten från Två systrar tipsar. Det är alltså Alexandra Bring och Victoria Tornegren (som annar har Två systrar en pod <-- stort tips på dom med) som i samarbete med Kicks.se har släppt en serie där de fått testa jag-vet-inte-hur-många olika produkter för att sen kunna tipsa oss om deras favoriter. Avsnitten är cirka 20 minuter, vilket är precis lagom lång tid för att få både tips och lära sig lite om hur man ska tänka kring olika skönhetsprodukter. Nej, älska!

Explained
Än en gång är jag lite efter, för det här var det faktiskt Janni Déler som tipsade om i deras podd. Explained är en serie på Netflix som i korta 20-25 minuters-avsnitt förklarar allt möjligt, och det är på ett intressant och bra sätt. Inte sådär halvdant man annars kan känna, utan faktiskt riktigt bra.
Sen måste jag, precis som Janni, slå ett extra slag för deras avsnitt The next pandemic. Det är, precis som det låter, ett avsnitt om nästa världs-pandemi Avsnittet i spelades in i November 2019 så dom hade ingen aning om Corona då (förhoppningsvis!) utan talar bara om hur olika pandemier har uppstått tidigare, hur nästa kommer slå och så vidare. Och det är så sjukt att se för det är verkligen precis vad som hänt nu. Jag som aldrig kan sitta och bara titta på något utan gör tretti-elva andra grejer samtidigt satt som förtrollad fram det. Tips!

Bilder lånade från WeHeartIt

På tal om Kicks.se
... så har dom just nu så många bra erbjudanden! För det första Fri frakt (vem älskar inte?), för det andra 20% på dagkrämer, för det tredje en massa bra rabatter på Estée Lauder och för det fjärde grymma priser på produkter från Kiehls. Är det btw någon som har testat Kiehls grejer? Jag är så sjuuuukt sugen på att själv göra det (hade faktiskt ett samarbete med dom som blev inställt pga c, men som jag hoppas kommer igång snart igen) då jag har hört SÅ HIMLA MYCKET BRA om dom. Jag har på riktigt hört att det är grejernas grejer. Så vad säger ni? Stämmer det?

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Åh tack för inlägget, precis vad som behövs just nu ❤️❤️❤️
nouw.com/linnealiebig
linndossing
linndossing,
Så bra tips, Sanna och Calles lägenhet är så galet fin <3 Kram
nouw.com/linndossing

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin