Måste börja fira mer

Godmorgon hjärtan!

Och godmorgon älskade lördag!! Allt jag känner är ”you are so welcome in my life”. Som ni kanske märkte igår så kom det inte ut något inlägg igår. Varför? Jo, för att mitt liv har gått i cirka 180 de senaste dagarna. Från onsdags lunch till 18:45 igår har jag knappt hunnit sitta still. Det har nämligen varit visning med 45 sällskap (vilket tar över 3 timmar nu pga corona...), dubbla tillträden, visning av Skeppargatan 83, Erik Dahlbergsgatan ut på Hemnet, budgivningar att parera, ett mötes-maraton på 4 möten i rad igår (25.000 steg kord och tvärs över Östermalm) och slutligen 2 kontrakt. Så ni förstår ju att det 1. inte fanns så mycket tid över till bloggen, och 2. är otroligt skönt med sovmorgon idag.

Finns det förresten något bättre sätt att avsluta en fredag på än med kontraktsskrivning? Dessutom blev det ju dubbla. Och två riktigt bra! Banérgatan gick för 8,3 miljoner och Skeppargatan för 4,7. Så otroligt roligt!

Jag har förresten insett att jag är fruktansvärt dålig på att fira. Och det är rent ut sagt väldigt dumt. Speciellt i min bransch. Varje affär är något fantastiskt. Absolut, det är mitt jobb. Men om jag bara fortsätter och sträva framåt utan att någonsin stanna upp, njuta och vara stolt över det jag faktiskt åstadkommer så kommer jag ju aldrig att bli lycklig. Vi kan alla alltid sträva efter nästa steg och nästa steg, nästa mål och nästa mål. Men vad spelar det för roll om man aldrig uppskattar sig själv och det man lyckats med?

Så igår drog jag iväg ett meddelande till min partner in crime som härligt nog var spontan och möte upp mig för en AW. En ynka timme blev det innan allt stängde, men fasen vad lycklig det gjorde mig. Hon, lite bubbel, livets alla highs and lows, och skålandes för allt vi lyckats med - det var verkligen livet! Det var verkligen precis vad jag behövde!
Så kan vi inte bara enas om att fira livet lite mer??

Gillar

Kommentarer

BorderlineGirl
BorderlineGirl,

Det borde man verkligen göra 💕

nouw.com/borderlinegirl
Cammieh
Cammieh,

Grymt jobbat! 🧡 Självklart borde man uppskatta sig själv och fira sig själv mer. Helt rätt! 💕

nouw.com/cammieh
Linnealiebig
Linnealiebig,
Oh ja, att msn borde
nouw.com/linnealiebig
Linnealiebig
Linnealiebig,
oh ja, att man borde - är typ sämst på det 🥴🌸
nouw.com/linnealiebig
artist
artist,

Grattis vad roligt! Klart att man ska fira!

nouw.com/artist

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin