Måste bli bättre på att fira!

Vet ni vad jag har kommit på? Jag måste bli bättre på att stanna upp, njuta och fira. Helt ärligt är jag rätt så värdelös på det. Jag sålde för tusan en lägenhet under min första månad som mäklare. Firade jag det? Nej. Det gick så snabbt att jag typ missade det.
Innan jag fick min reg hade jag en bild av att jag skulle gå ut och fira mitt första bokade möte, mitt första intag, min första försäljning och allt däremellan. Men så har det inte riktigt blivet.

Det slog mig igår hur snabbt en liten motgång kan få mig att tappa fokus från det jag lyckats med. Det som jag borde fira. En lyckad förmiddag kan skuggas av en trög eftermiddag. För allt går så himla snabbt. Samtal här, möte där. Och jag är som sagt värdelös på att stanna upp, reflektera över vad jag faktiskt lyckats med och sen fira.

Men jag har haft en riktig pang-vecka. Heeelt otrolig faktiskt! Både karriärs-mässigt och privat. Jag vet att det snart kommer komma motgångar igen, för det är livet. Highs and lows. Så igår såg jag till att stanna upp, reflektera över hur grym jag faktiskt har varit och vad jag åstadkommit, och sen såklart - fira! För det var jag värd!

Så jag lämnade kontoret, åkte direkt till min nail-queen för att unna mig ett nytt set naglar och sen vidare till Strandvägen för att möte upp @isabylund och Lisa. Dom + fredag + sol + min pangvecka = bubbel! (Okej vin, but you get it.) För det var jag värd!! Och det är du med! Kom ihåg att faktiskt stanna upp och reflektera över det du åstadkommer, oavsett vad det är! Det är så lätt att bara fortsätta sträva framåt, men det är så viktigt att också se vad man gjort. Så deal på den framöver??

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,
Är ockaådålig på att stanna upp å njuta
nouw.com/soffiaz_85
Linnealiebig
Linnealiebig,
Gud vad jag känner igen mig 🥴
nouw.com/linnealiebig
Hannas krypin,
Jag är också dålig på att fira. Jag skrev på papper om min fasta anställning i veckan men har jag firat det? Nepp, inte än iallafall. Håller med om att man borde bli bättre på att fira de bra sakerna som händer.
hannafialotta.blogg.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Det gör mig så glad att du firade det vännen, det är så viktigt att kunna göra. Haha säger jag som rä sämst på det 😉 Fast jag försöker bli bättre på det och det är huvudsaken. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
sofiahaag
sofiahaag,
Så viktigt att stanna upp och vara i nuet och fira så mycket man kan!! 😍
nouw.com/sofiahaag
isabylund
isabylund,
De här bilderna på dig är helt helt magiska! Such a glow <3 du är min stjärna! Love!
nouw.com/isabylund
elinoreriksson
elinoreriksson,
Men Matilda<3 WOW vad du är vacker!! De strålar om dig =)
nouw.com/elinoreriksson
Jasmine,
Ni ser ut att ha haft det riktigt härligt!
Kram
rosanatt.blogg.se
artist
artist,
Grattis till en bra vecka!
nouw.com/artist

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin