Märkliga saker jag gör

Jag såg ett inlägg på @isabylunds blogg för ett par dagar sen - som jag älskade. Och med tanke på att jag hängt med henne hela eftermiddagen kändes det otroligt passande att dela det med er nu. Så här kommer en liten lista med Märkliga saker jag gör.

Jag hostar ALLTID när jag petar mig i örat. Pappa benämner mig som genetiskt felkopplad.

Trots att jag är en sån person som alltid fryser så kan jag lätt få för mig att gå runt i kjol mitt i vintern och sen klaga över hur kallt det är.

Jag låser ALLTID toa-dörren när jag uträttar mina behov. Oavsett om jag är hos någon annan eller hemma helt själv med vetskapen om att ytterdörren är låst och jag är den enda med nycklar. Jag bara måste låsa!

All day every day går jag runt med träningskläder i väskan - ifall jag skulle få för mig att vilja träna, haha! (Och för att kunna hoppa in och vicka på olika gruppträningspass. Vi kan väl säga att det är anledningen istället? Låter så mycket bättre).

Jag har lärt mig dricka kaffe svart, låta te-påsen vara kvar i muggen hela koppen igenom och kan ibland äta både morotsstumpar och kärnor bara för att jag inte orkar vara strulig och be om tillbehör eller någonstans att lägga skräpet.

Jag äter flingor som om det vore godis. Jag kan lätt hämta en skål och sätta mig och snaska på. Ibland till och med hellre än godis...

Antalet kilometer jag power walkar på gymmets löpband under tiden som jag tenta-pluggar är näst intill oändliga. För ja gör just det - läser kurslitteraturen på min ipad gåendes på banden. Varför? Jo, hemma är det så lätt att plocka upp mobilen istället. På bandet kan du inte göra det, för går du tillräckligt snabbt måste du pendla armarna för att inte ramla av, haha!

Jag är mästare på att ge mig in på saker jag inte vet vad dom riktigt innebär. Första halvåret visste jag inte ens vad programmet jag läser hette, först idag kan jag svara på när vi ska skriva C-uppsatsen (gick ut ett mail) och jag har absolut ingen aning om vilka masterinriktningar jag skulle kunna läsa. Nej, jag har ett mål som jag vill uppnå och vägen dit bryr jag mig inte så mycket om. Jag tar var sak som det kommer helt enkelt (livet blir så mycket enklare då, haha).

... det gäller även resor. Då bokar jag biljetter och hotellrum samt skriver in tiderna i kalendern. That’s it. Frågar någon när jag ska åka, vilka mellanlandningar jag har eller vad jag ska göra så har jag inga svar att ge.
(Nu låter jag som en sjukt spontan person, men det roliga är att jag tvärt om är en riktig planerare och sjukt strukturerad. Jag lägger helt enkelt fokus på en grej i taget och först när det behövs.)

Jag äter lingonsylt till typ allt. Här snackar vi såsmänniska (eller kanske snarare syltmänniska) till tusen. Har ni inte testat lingon till lax eller lingon till thaigryta så har ni verkligen missat nåt, haha!

Vad gör ni för märkliga saker?? Tell me! Någon som är samma som jag?

Gillar

Kommentarer

amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Intressant inlägg, roligt att få veta lite mera om dig 😊
nouw.com/amandaparkkinen
Linnealiebig
Linnealiebig,
Sååå härligt inlägg ❤️
nouw.com/linnealiebig
happyM
happyM,
Hihi, så himla kul inlägg!! Jag låser också alltid dörren till toaletten, känner mig alltid sååå stressad annars haha ❤️ Kram
nouw.com/happym
louisefreij
louisefreij,
Vilket roligt inlägg ❤️
nouw.com/louisefreij
Victoriaflyman
Victoriaflyman,
Åå vilket kul Inlägg!!
nouw.com/victoriaflyman
linndossing
linndossing,
Sjukt kul inlägg!!! Men kan inte släppa den sista?! Enligt mig är lingon det vidrigaste i världen 😂
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon finaste du! Men alltså jag håller med om lingonsylt! Makaroner, köttbullar och lingsylt är ju så ruskigt gott, mums! Provat det? Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Ajli,
Hej! Jag tycker det är kul att du är felkoppla, fnissade vid första punkten 😊 jag vet inte om jag gör så mycket märkligt... har en skivad tand som jag lite tvångsmässigt pillar på med tungan, jag gillar att sova på golvet och rullar ofta ner från sängen en bit in i natten och sover resten av natten rätt på trät och kanske att jag ibland glömmer bort att andas/ slutar andas så till den grad att det börjar sticka som av tusen nålar i ansiktet. Då kommer jag på att det är dags att andas igen. Detta är inte pga ångest eller sånt som jag också har, utan det är för att jag bara... glömmer bort det typ. Jag håller inte andan direkt heller, utan det är mer att jag andas normalt och sedan helt plötsligt efter en utandning så skippar jag att andas in igen... omedvetet såklart!
ajlimuller.se

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin