Måndagsmotivation: Så startar du veckan på bästa sätt

Nejmen vet ni vad? Efter en trött helg vägrar jag gå med på att veckan skall fortsätta på samma sätt. Det låter kanske lite provocerande men att vara nere är inte min grej. Jag trivs så mycket bättre med att vara pigg och peppig, haha. Så med det sagt tänker jag att lite Måndagsmotivation är på sin plats.

Så startar du veckan på bästa sätt

1. Ställ klockan på en halvtimme innan du egentligen ska gå upp, och så sätt sedan 2 larm till efter det. Då får du känslan av att snooza och ligga och dra dig, även fast du kommer upp i tid. (Min everyday standard)
2. Se till att ha goda frukostalternativ hemma! Inte en trött yoghurt som gått ut under helgen. Fyll kylen på söndagen med frukt, färska bär, ditt favoritbröd och your choice of frukostdryck. Sånt som lockar lite extra till att kliva upp på morgonen.
3. Lägg fram kläder vid sängen på söndagskvällen, så slipper du starta veckan med att vara grinig och skrika “Jag har ingenting att ha på mig!”. Ja, vi vet hur det känns.
4. Se till att ha ett riktigt härligt träningspass inbokat! Om det så är en BodyCombat (som jag kickade igång den här veckan med), en yoga-pass, en långpromenad med din bästa vän. Det spelar ingen som helst roll, för det handlar om rörelse, att frigöra lite endorfiner och ladda kroppen med härlig energi.
5. Lyssna på en riktigt rolig podd när du går till jobbet eller skolan. Som att ta sällskap med två kompisar!
6. Ät något gott på eftermiddagen. Skit i regler om att ny vecka måste betyda nystart, sikta på att ta hand om själen på måndagar för den behöver det! Din kropp kommer dessutom vara full av endorfiner efter motionen som du fick till tidigare under dagen, lika bra att hålla knoppen på samma glada humör!

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Du är sååå peppande 👌🏻❤️
nouw.com/linnealiebig
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Bästa, bästa listan och tipsen!! Jag är faktiskt en person som gillar måndagar eftersom jag ser det som en "ny vecka med nya möjligheter", fresch start liksom haha! Kram på dig <3
nouw.com/emmaengstrom
evelinarou
evelinarou,
Så bra tips vännen! <3
nouw.com/evelinarou
Johannagrahn
Johannagrahn,
Jag körde HIIT the bike vid sju imorse, äääälskar när jag hinner det för måndagen börjar så jäkla grymt då 👏💯👏💯
nouw.com/johannagrahn
linndossing
linndossing,
Alltså jaaa!!! Älskar första punkten, det måste jag testa!! Kram
nouw.com/linndossing
celinelundqvists
celinelundqvists,
Hihi första gör jag alltid!!
nouw.com/celinelundqvists
artibus
artibus,
Vilken måndagspepp!!! ❤️
nouw.com/artibus
Linda,
Alltså, kan du bara komma hit så att vi kan träna tillsammans? <3
lindaviktoria.se
malinkirstine
malinkirstine,
Men SNÄLLA kan du skicka hit din motivation? Behöver den i mitt liv <3
nouw.com/malinkirstine

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin