Måndagsmotivation: Så startar du veckan på bästa sätt

Good morning guys!

Hoppas ni har haft en fantastisk helg! Det har verkligen jag. Egentligen har jag knappt gjort något, vilket har varit så otroligt skönt. Jag kan inte ens minnas sist jag tillbringade så mycket tid i sängen. Sovmorgon, kaffe och Nyhetsmorgon, ett par objektsbeskrivningar och bara allmänt chill. För första gången på länge känner jag mig riktigt utvilad. Så fylld med energi, laddad och redo för en ny vecka. Hur känner ni? Också redo? Oavsett så har jag samlat 6 tips på hur du startar veckan på bästa sätt.

Så startar du veckan på bästa sätt

1. Ställ klockan på en halvtimme innan du egentligen ska gå upp, och så sätt sedan 2 larm till efter det. Då får du känslan av att snooza och ligga och dra dig, även fast du kommer upp i tid. (Min everyday standard)
2. Se till att ha goda frukostalternativ hemma! Inte en trött yoghurt som gått ut under helgen. Fyll kylen på söndagen med frukt, färska bär, ditt favoritbröd och your choice of frukostdryck. Sånt som lockar lite extra till att kliva upp på morgonen.
3. Lägg fram kläder vid sängen på söndagskvällen, så slipper du starta veckan med att vara grinig och skrika “Jag har ingenting att ha på mig!”. Ja, vi vet hur det känns.
4. Se till att ha ett riktigt härligt träningspass inbokat! Om det så är en BodyCombat (som jag kickade igång den här veckan med), en yoga-pass, en långpromenad med din bästa vän. Det spelar ingen som helst roll, för det handlar om rörelse, att frigöra lite endorfiner och ladda kroppen med härlig energi.
5. Lyssna på en riktigt rolig podd när du går till jobbet eller skolan. Som att ta sällskap med två kompisar!
6. Ät något gott på eftermiddagen. Skit i regler om att ny vecka måste betyda nystart, sikta på att ta hand om själen på måndagar för den behöver det! Din kropp kommer dessutom vara full av endorfiner efter motionen som du fick till tidigare under dagen, lika bra att hålla knoppen på samma glada humör!

Gillar

Kommentarer

NovaElisabeths
NovaElisabeths,

Så bra tips! Ha en trevlig måndag🤗

nouw.com/novaelisabeths
Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,

Skönt med en riktig vilohelg! En sån skulle jag verkligen behöva kommande helg, känner mig helt slut numera

nouw.com/emiliaapetterssons
BorderlineGirl
BorderlineGirl,

Himla bra tips 🙂

nouw.com/borderlinegirl
Aaron
,

Good morning babe <3 puss

happyM
happyM,
Så härligt inlägg ❤️
nouw.com/happym
agnesmathilda
agnesmathilda,

TACK för detta ❤️ Älskar sådan här pepp! Sparade detta inlägg direkt för framtida inspo ❤️ Stor kram!

nouw.com/agnesmathilda
BelindaGoransson
BelindaGoransson,

Så bra tips!! Jag kör alltid dem snooze metoden!! Älskar det!😅🥰

nouw.com/belindagoransson
cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Underbara tips Matilda!😍
nouw.com/cassandraharaldsson

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin