Måndagskontrakt - check

Och än en gång blev mitt inlägg inte publicerat… Frustrationen på Nouw är total kan jag säga. Speciellt när jag avsätter tid jag egentligen inte har, skriver ett inlägg, publicerar det och förutsätter att ni skall få något att läsa. Men nej, tydligen tycker dom att det skall ligga kvar i listan på mina (både publicerade och icke-publicerade) inlägg… Så här kommer då inlägget som skulle publicerats igår morse:

Måndagar har tydligen blivit min grej. Precis som förra veckan var min tanke när jag gick till jobbet att jag skulle ta en ”lugn dag”. Efter att ha checkat av förmiddagen med att ringa budgivningar, förbereda veckans möten och helt enkelt komma i fas skulle jag gå till ett café för att skriva X antal bostadsbeskrivningar. Jag bokade till och med in en tid för att fixa naglarna vid 18.

Rindögatan 12 - SÅLD

Men riktigt så blev det inte. Fram till lunch och avtackningsfikat för en kollega som slutar höll det. Hela vägen till Butiken på Hotell Dagmar faktiskt. Men sen blev det spännande. Den inbokade visningen blev till efter förhandling inställd och istället bokades ett kontrakt in. Min säljare ringde mig från cykeln påväg till flygplatsen i Ängelholm, kastade sig med nästa flyg och tog sig upp. Vips blev min tidiga kväll på nagelsalongen till en sen en på kontoret. Men lyckan i såväl köpare som säljares ögon gjorde det tusen gånger värt det kan jag berätta för er.

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin