Måndags-status

Godmorgon hjärtan!

Hoppas ni haft en fin helg! Jag sitter just nu på tuben påväg till Söder. Jag vet - sjukt? Bortsett från när jag hälsa på min syster som bor där kan jag nog räkna gångerna jag varit på Södermalm på mina bara händer. Och att jag är påväg dit innan 07:00? Som de flesta av er som känner mig kan gissa så finns det mer eller mindre enbart en enda anledning till det, och det är träning. Jag ska faktiskt testa ett helt nytt träningskoncept som jag är jättetaggad på. Uppdaterar er efter att jag testat.

Jag hade förövrigt världens bästa avslut på söndagen. Min helg har varit riktigt bra. Egentligen inte jättespeciell, men jag har lyckats få en riktigt bra balans mellan att hitta på saker och samla energi. Jag hade flera visningar igår och det blev en längre jobbsöndag (till 16:00). Ska erkänna att jag var lite halvtaggad. Men när jag sen var klar gick jag en vända på stan, kom hem, satt i soffan ett tag och fick sen världens feeling och drog ut på en löptur runt Kungsholmen. Än en gång slogs jag av hur mycket jag älskar Stockholm <3

Veckans planer

Måndag
Kickar igång veckan med RUNBOX innan det är full fart på jobbet med att ringa budgivningar och komma i fas inför veckan. Vid 18:40 har jag sen tid för att fixa naglarna - SÅ behövligt!

Tisdag
Numera har vi frukostmöte på jobbet på tisdagar. Väldigt trevligt faktiskt! På lunchen blir det (såklart) Megaformer och sen avslutas dagen med dubbla visningar.

Onsdag
Efter en heldag med jobb har vi bjudit in gänget från Swedbank (vi samarbetar väldigt nära med Östermalms-kontoret) för en pizza-AW hos oss. Beroende på när det slutar tänker jag att jag ska springa iväg till NK där jag blivit inbjuden på deras vårkväll.

Torsdag
06:45 är det cykelintervaller med Lovisa (förlåt, men hur trevligt är det inte med kompis-tränings-dejter?). Sen är schemat faktiskt rätt kort. Med stor sannolikhet kommer det säkert fyllas på, men det vore trevligt att försöka sluta lite tidigare. Kanske ta en härlig långpromenad?

Fredag
Fredag betyder såklart Barry's. Bästa starten på dagen! Och än bättre kommer den bli, för på kvällen ska vi på Out of Office. En stor AW där alla mäklare i Stockholm är inbjudna. Alltså inte bara vi på Fastighetsbyrån utan alla företag. Så kul!

Lördag
Helig ledig lördag = inga spikade planer.

Söndag
Mår mitt knä bra tänker jag starta dagen med en löptur innan det sen är visningar som gäller. Efter det ska jag träffa upp en vän för en mycket behövlig fika.

Hur ser eran vecka ut? Något kul planerat?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin