Måndags milen, första julbordet sedan mitt ex och 2 veckor kvar

Godmorgon hjärtan!

2 veckor. That’s it. Jag älskar mitt jobb (ni bah: no shit!) men nu är vi sådär nära semester att det är riktigt trögt att gå upp på morgonen. Samtidigt känns det lite som att det var igår jag vaknade och rabblade ”3 veckor, 3 veckor, 3 veckor”. Tiden går verkligen läskigt snabbt. För bara någon dag sedan längtade jag efter December och imorgon (typ) kommer julen plötsligt vara över. Inser nu att jag måste bli bättre på att leva i nuet, haha!

Just nu är jag på gymmet för att kicka igång den här dagen per use’. Idag står löpning på schemat. Fy bubblan vad tråkigt det är att springa på löpband. Jag saknar verkligen att springa ute. Där kan jag utan problem dra en runda på 16, 17, 18 km utan att riktigt tröttna. På löpbandet däremot dröjer det ca 4 minuter innan jag börjar kolla på dom där små neon-gröna siffrorna var 30 sekund som sakta, sakta räknar ned tills passet slutar. Tacka vetja Nyhetsmorgon, Julkalendern och Dynastin som just nu får mig att hålla mig kvar.

När måndags milen är checkad står såklart jobb på schemat. Därefter blir det fest! Eller fest och fest? Eller jo, det är troligt att det blir fest. Hela kontoret ska nämligen på julbord på Berns Asiatiska. Om jag är taggad? Svar Ja!
Jag har länge velat testa deras mat, jag fullkomligt älskar Berns (har varit där på flera större tillställningar, men inte på ”vanlig” middag eller liknande) och jag har inte varit på julbord sedan den kvällen jag och mitt ex blev tillsammans (vad är det, 8 år saden?). Så det här kommer bli en fantastisk start på veckan!

Hoppas ni med får det!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin