Malplacerad på lyxmiddag - på en MÅNDAG

Hur ofta unnar man sig verkligen? Och hur ofta unnar man sig på en helt vanlig Måndagskväll?? Mitt svar är typ aldrig. Eller mer rätt så exakt: Never ever. Men så igår var jag ute och åt middag, och hamnade på Bonnie's på Bank Hotell. And oh My Lord! Jag vet verkligen inte hur många gånger jag kommenterade 1. Hur fantastiskt vackert stället var, 2. Att jag inte riktigt kunde förstå att jag var där, och 3. Hur otroligt gott det var. Jag åt deras Ren som serverades tillsammans med lingon, kantareller, rotselleri & calvadossky. Alltså MUMS!

Till efterrätt beställde vi in både den Karamelliserad ananas (med Ananassorbet, Timutpeppar & tapioka) och det Bakade äpplet (med kaksmulor, romrussinglass & kanel). Båda var otroligt goda, men ananasen tog dock hem priset. Vi snackar nästan foodgasm-nivå på den typ perfekt syrliga ananassorbeten.

Nästa gång jag går dit måste jag däremot beställa in deras parad-desert SMASH THE PIGGY BANK. Jag vet att jag såg någon äta en på Insta för ett tag sen, men hade ingen som helst aning om var det var förens jag nu i efterhand sökte upp stället. Och ja, ni ser ju själva - DRÖMMEN!

Big note to self, och big note till er andra med: Det behöver verkligen inte vara så att man bara lever för helgerna. Vardagarna är faktiskt en ännu större del utav ens liv, så varför inte njuta utav dom?
Jag både suger på att unna mig, och suger på att pusha mig själv utanför min ta-hand-om-mig-själv/bekvämlighets-bubbla (aka ligga hemma i sängen absolut senast klockan 22 och då duschad, fixad, förberedd för nästa dag. Vilket i sin tur innebär att jag typ inte hittar på grejer alls på vardagskvällarna). Men ibland så händer det och då inser man hur fantastiskt det faktiskt är. Så mer vardagslyx åt folket!

Gillar

Kommentarer

charlottahagg
charlottahagg,
Härligt! Bra start på veckan 😊
nouw.com/charlottahagg
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Men hur underbart!!
nouw.com/mathildahogbergs
Dontworrybelikeheidi
Dontworrybelikeheidi,
Waauw, vilket ställe, helt rätt att unna sig ibland oavsett veckodag! 😊
nouw.com/dontworrybelikeheidi
ArielC
ArielC,
Wow, så fancy!
nouw.com/arielc
Jozzie
Jozzie,
Ser ju underbart ut!!
nouw.com/jozzie

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin