Mållös, prisbelönad och firad på Berns

Från mina första dagar på mäklarpraktiken, det vill säga för 2-3 år sedan, har jag haft två mål som utvecklades och blev till tre. Ett stort och övervägande mål och två något mindre. Dessa mål är allt jag levt efter under 2021. Varje arbetstimme, varje uppoffrad ledig stund, varje samtal - allt.

Det första målet var att omsätta 2 miljoner. Det checkade jag ju i i början av Oktober. Lyckan var verkligen obeskrivlig.

Det andra var, och kommer fortsätta vara, att få åka med på tips-resorna.

Det tredje var att komma med på topplistan över topp 10 rookies i Stockholm.

I fredags åkte jag direkt från Farfars begravning till Vinterfesten på Berns. Tydligen har Fastighetsbyrån Stockholms kontor alla möjliga fester året över, men då jag började mitt i corona har jag missat allt. Vinterfesten blev min första officiella. Omställningen från begravningsmode till partyhumör var ju dock en historia (och x antal glas bubbel) i sig. Men världens bästa kollegor tog emot mig med varma kramar och stöttade armar. Dom är bäst ska ni veta.

Efter lite mingel blev vi insläppta i den stora salen där de hade dukat upp med bord för oss alla. Som jag ÄLSKAR Berns lokaler! Så otroligt vackra! 3-rätters middag och prisutdelningar stod på programmet.

Den första prisutdelningen var i tips-tävlingen. Det vill säga att man säger till sina kollegor på andra kontor att någon vill ha en värdering. Så lova mig att om ni eller någon ni känner, oavsett var i landet, vill ha en värdering av sin bostad ska ni kontakta mig. Även om man inte går i säljtankar utan kanske bara är lite nyfiken på marknaden eller vill prata om vad man kan göra för att maximera värdet. Som sagt, lova att kontakta mig. För tipsar man mest får man åka med på tipsresan, vilket jag nu ska. IHHHHH!

Så nu i Januari åker vi 30 på en all expenses paid resa till Amsterdam. Om jag är taggad? HELL YES!

Den tävlingen visste jag ändå att jag skulle vinna. Eller snarare visste jag att jag låg för bra till för att förlora. När de kom till nästa prisutdelning fick jag däremot en total chock.

För ja, jag lyckades också checka mitt tredje mål. Jag är topp 10 rookies (första helåret inom företaget) på Fastighetsbyrån Stockholm sett till omsättning under perioden Januari till Oktober 2021. Hör ni?? Jag ska erkänna att jag är så otroligt stolt över mig själv. Och så otroligt tacksam över mina otroliga kollegor som alltid finns där, är sånna fantastiska förebilder och helt enkelt gör det kul att gå till jobbet. Utan dom hade det aldrig varit möjligt.

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin