Mäklarlivet och bubbel på kontoret

Godmorgon älskade fredag! Först av allt vill jag bara spy lite galla över att Nouw buggade och tydligen inte postade mitt inlägg igår... Så, sorry för radiotystnaden. För det andra så vill jag bara säga att jag tror inte att ni förstår hur mycket jag längtat efter denna dag. Jag har verkligen levt för fredagen hela vecka. Ända sedan i Söndags för att vara rätt så exakt. Jag har känt att jag fastnat i lite av ett hamster-hjul. Till stor del handlar det om att larmet ringer så sjukt tidigt, det är bäckmörkt ute, man möts av den sibiriska kylan och vet att en lång dag väntar. Men sen när jag väl kommer till jobbet är det ju hur kul som helst.

Jag har faktiskt (peppar peppar) varit inne i ett riktigt bra flow. Jag har varit på en massa roliga möten, haft många härliga privatvisningar, publicerat fyra annonser och plockat in flera lägenheter. Igår körde jag faktiskt en dubbel, och tillsammans med den jag signade i onsdags så fick jag 3 uppdragsavtal på 26 timmar. Så kul!

Men som sagt - jag har verkligen sett fram emot den här dagen! Efter att vi bubblade lite på kontoret förra fredagen bestämde vi oss för att vi skulle ha en liten AW idag. Inget stort alls. Tvärtom. Någon gång under eftermiddagen korkar vi upp, fortsätter jobba, bubbla lite mer (#mäklarliv hahaha), beställa lite mat och sen bara sitta och snacka. Som vi behöver det! Och som jag räknar ned timmarna!

Vad ska ni göra idag? Har ni också fredagsfeeling?


Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,

Härligt vännen! Du förtjänar verkligen en mysig AW efter en sån lång vecka. Njut! <3

nouw.com/evelinarou
hilmak
hilmak,
Så fin Matilda! 🥰 hoppas du får en trevlig helg!
nouw.com/hilmak
LouiseEdling
LouiseEdling,
Vilken snygg outfit! Ha en fin fredag
nouw.com/louiseedling
mathiildaeklund
mathiildaeklund,
Älskar brallorna!! 😍
nouw.com/mathiildaeklund
Marit1998
Marit1998,

Får möblerna till nya lägenheten snart

nouw.com/marit1998
Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,

Är ledig idag, så jag började dagen med morgonträning följt av mysfrukost i soffan 🥰

nouw.com/emiliaapetterssons

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin