Mäklarlivet - Megaformer och ny Macbook Pro

Ibland undrar jag verkligen vem jag är, haha! Jag hade sån tur att jag för ett par dagar sen hittade en ledig plats på Megaformer och bokade in mig snabbt som attan. Morgonpass klockan 07:30. Perfekt innan jobbet som i förra veckan tänkte jag. Men så när jag skulle lägga mig igårkväll slog det mig att skrev jag inte 06:30 till Isa när jag frågade om hon skulle med? Mycket riktigt. Jag har alltså bokat in mig på ett träningspass 06:30. Vem är jag ens?? Men jag var där och det var precis lika bra som sist och jag är verkligen så ledsen över att min gratis-månad på Class-pass nu snart är över. Kan till och med ha varit så att det var mitt sista Megaformer pass.

Jag tror dock definitivt att jag kommer att vara en morgontränare framöver när jag börjar jobba på riktigt. Så härligt att starta dagen på gymmet, duscha och göra sig i ordning, gå till kontoret, ta tag i dagen samtidigt som man äter frulle och sen kunna vara ledig på kvällen när man checkat av alla dagens möten och visningar.
Och precis så var min dag idag. Jag hann få vara med på både värderingsmöte, intag, visning utav Svea Symfoni (nybyggena vid Stadion) och en massa admin däremellan. Så himla kul!! Min framtida chef frågade mig vad jag kommer ta med mig från dom här veckorna och mott svar var: Att jag är så himla taggad på att få börja.

Tb till när jag sist köpte en ny dator

När jag sen kom hem gjorde jag kanske något smådumt. Jag beställde en ny Macbook Pro. Ihhh!
Eller dumt är det egentligen inte för min bråkar ordentligt med mig så jag har tänkt på det länge. Plus att jag har pengar undansparade. Men med tanke på att jag betalat för både flyg och hotell i Mexico under de senaste dagarna så får jag lite lätt panik över hur mycket pengar som gått iväg (och hur lite CSN som kommer att komma in, haha). Kan vara anledningen till att jag tillbringade en timme med att uppdatera min Shpock ytterligare, haha! Skulle ni förresten va intresserade utav en bloppis? Har så mycket oanvänt att sälja.
But anyways, en mycket bra dag för att sammanfatta. Hur har eran dag varit?

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Åååh behöver också en ny dator, min Macbook är queen of slowness. Enjoy!
nouw.com/johannagrahn
sarasara
sarasara,
Tränar också på morgonen ibland! Dock tycker jag att det blir rätt krångligt att ta med en massa saker. Man får ju ta med handduk, ombyte med mera och allt tar ganska mycket plats. Jag får därför ta med en extra väska. Känner mig som en packåsna, haha. Smink får jag inte plats med, så jag är är osminkad de dagar jag tränar på morgonen. Hur gör du med detta? Särskilt med tanke på att du har kavaj på jobbet? Hur tar du med den?
nouw.com/sarasara
Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Blir så sugen på att prova på ett Megaformer pass, låter som du verkligen tycker om det när du bokar pass klockan 06.30 på morgonen!!😍
nouw.com/ebbasalomonsson
celinelundqvists
celinelundqvists,
Min Mac har börjat få några år på nacken så behöver också en ny egentligen :'( Det finns ju dock inte på världskartan just nu!
nouw.com/celinelundqvists
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh härligt med en ny dator, den känslan är något alldeles speciellt! <3 Kram vännen!
nouw.com/lillymihlte

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin