Make Mondays great again

Innehåller affiliate-länkar

Innan jag ens säger något vill jag börja med att bara påpeka att det är inte mina nips som sitter sjukt långt ned, haha! Såg precis nu hur det faktiskt ser ut (dör lite). Nej, det är volangen på min bikinitopp som får tröjan av peta ut. Med det sagt så:

Godmorgon hjärtan! Godmorgon Måndag! Och Godmorgon min sista arbetsdag för den här sommaren! Yes, ni läser rätt. Ikväll kliver jag på för mitt absolut sista arbetspass. Hör ni hur sjukt det faktiskt är? Det betyder verkligen att sommaren (på Gotland i alla fall) är istort sett över.

Kan vi ta en stund för min snygga wristlet?? Dör lite för den! Ni hittar den HÄR

Den här veckan

Måndag
Idag jobbar jag splitt. Det vill säga att jag just nu jobbar fram tills 09:00, smiter hem och sover ett par timmar och sen tar mig tillbaka till båten för att kliva på för det sista passet och jobba 19:30-07:00. Kul Måndag med andra ord, haha!

Tisdag
FRIVECKA!!! Eller snarare in between job (school?)/semester/ledig (?). Kan vi snälla hoppas på bra väder så jag får sova mina sista morgontimmar i solen?

Onsdag

Bortsett från Lunch-attacken är dagen än så länge oplanerad. Lyckas jag inte få till en dejt med någon kompis så är det bara tvätt, och och städ som gäller.

Torsdag

Att få klart all packning är ett måste med tanke på att jag lämnar ön dagen efter, så wish me luck. På kvällen håller jag sen mitt sista BodyCombat-pass för sommaren (be there or be square!) innan vi sen ska fira Mamma och Pappas bröllopsdag. Så många år tillsammans och fortfarande så lyckliga - så mycket kärlek i det!!

Fredag
07:05 går båten och jag lämnar min älskade ö efter en hel sommar här. Ångest? Ja! Längtar? Ja! Så splittrat, men kommer bli så bra! Jag lånar Farfars bil, så så fort jag kommer upp åker jag förbi läggan, lämnar mina saker, åker till förrådet där alla mina andra grejer står och börjar forsla allt till lägenheten. Woop woop! Inflytt på riktigt alltså!

Lördag
Världens finaste @artibus har bjudit in till ett nytt otroligt event, så på morgonen lämnar jag återigen Stockholm för en tripp till Dalarna. Som jag längtar efter att få träffa Emelie! Var alldeles för länge sen nu! Och som jag längtar efter att träffa alla dom andra som är inbjudna! Woop woop!

Söndag
Back in Estockholmo! Antingen fortsätter projekt inflytt med både transporter och kanske ett eller annat Ikea-besök, eller så tar jag mig till Arlanda för att dra någon stans. Var? I don't know! Här skall helt enkelt ut och resas, hihi! Och händer det inte på Söndagen, well då händer det på Måndagen. Så enkelt är det!

Hur ser eran vecka ut? Har ni något kul inplanerat?

#nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin