Made By Gotland

I samarbete med Made By Gotland

Ett utav mina mål i höst är att jag ska inreda lägenheten mera. Vi har en otroligt fin, nyproducerad lägga. Vi är först att bo här, allt är vitt och fint, och nytt. Men det är nog just det som är ”problemet”. Den har inte fått någon karaktär än. För mig känns det, trots att jag ÄLSKAR det nya och vita, väldigt platt.


Jag har dock lite utav ett problem. Och det problemet bokstaveras S A M B O. Min älskade pojkvän. Till och börja med måste jag säga att det absolut inte är så att han har dålig smak, tvärt om tänker vi ofta väldigt lika. Men det kan inte bara vara jag som känner att man liksom inte vill köra över den andra. Vi är ju ändå två som både bor här, och äger lägenheten för den delen.

Men hade jag bott själv hade det sett heeeelt annorlunda ut. Säkerligen mer rosa, mer pluff och fluff, betydligt fler ljuslyktor (jag har fått köpförbud på det utav Richard) och säkert en och annan grön växt till.
Så nu är min stora utmaning att komma på hur jag ska lyckas får lägenheten sådär mysig och karaktäristisk samtidigt som jag inte kör över honom.


Jag har dock en idé! Vi båda älskar våran fantastiska ö, så varför inte köpa inredning med design från Gotland? Det skulle liksom bli hemma, hemma, men borta från ön.

Hemsidan Made By Gotland har samlat ihop ett gäng fantastiska designers från Gotland (däribland min gamla dans- och parallellklasskompis Hanna med sitt företag Lin Livning) som får visa upp utvalda delar av sina kollektioner. Och alltså WOW vad det är mycket fint! Om jag inte hittar något där som vi båda kan komma överens om så vet jag inte var jag ska leta, haha!

Gillar

Kommentarer

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin