Mådde dåligt innan jul - årsresumé del 5

2019 var året jag besökte ett utav mitt livs absoluta drömresemål - Nya Zeeland. Två hel otroliga veckor (varav en helt själv) tillbringade jag där, och alltså WOW! Det var magiskt!

Jag hade knappt hunnit söka något alls på vad jag skulle se eller göra. Jag hade faktiskt inte ens bestämt var någonstans jag skulle åka när jag landade på Aucklands flygplats, haha! Men på listan fanns två saker:
1. Besöka Hobbiton (utan tvekan ett MÅSTE om ni åker dit).
2. Träna på Les Mills huvudgym.
Check på båda. Dessutom fick jag köra BodyCombat för Dan och BodyJam för Gandalf. Alla som har någon som helst koll på Les Mills vet precis hur stort det är för mig.

Hemma igen var det fruktansvärt svårt att komma in i skolan. Studiemotivationen har varit cirka noll. Men jag har varit där och krigat på.

Utöver det har jag haft stort fokus på personer. Jag gav mig på Tinder och hade faktiskt en rätt så väldigt sjuk vecka där jag hade en lunch-date på Fredagen, 30-årsfest på Lördagen, fika date på Söndagen och Middags-date på Måndagen. Alla var med olika personer. Vem är jag ens?? Haha!

Jag mådde bra igen.

Jag hamnade på Betong-galan. Väldigt oklar - I know! En hel gala bara tillägnat betongindustrin.

Jag gick på Din Skos öppnings event i Gallerian.

Jag peppade igång julen totalt och skuttade runt som ett litet barn när jag vaknade till snö utanför fönstret.

6e December hade vi (aka taco-gänget) julmys. För mig och Sofia har detta varit ett samtalsämne enda sen förra året, så ni kan ju förstå hypen, haha!

Jag har också kompisdateat mer än någonsin. Jag har lärt känna nya personer. Jag har lärt känna ett nytt Jag. Med det har jag också gått igenom flera, flera identitetskriser och en vecka in i December började jag må dåligt igen. Långt ifrån den nivån som var i somras, men nej, inte bra. Jag räknade ned varenda dag till den 12e då min lillasyster Wilma skulle komma upp då vi den 13e åkte till:

DUBLIN!
Reseguiden är fortfarande påväg upp, men jag har bara en sak att säga: Dublin i December är MAGISKT! Åk!

Efter en fantastisk weekend där åkte vi hem, och med hem menar jag till Gotland. SÅ underbart att få komma hem till familjen. Ett par dagar på ön blev det innan vi åkte upp till Norrtälje över dagen och firade jul i förskott med Farfar.

Den 22a hade vi det traditionella julbaket hos Mormor. Så mycket mys!

Och den 24e firade vi såklart julafton. Vill ni läsa mer om det kan ni bara scrolla ned =)

Dagen efter tillbringade jag min första juldag på Wisby Strand, och OMG vad kul det var. Jag dansade, dansade och dansade. Resterande dagar? Back in tentaP. Så det är med näsan i kurslitteraturen ni har kunnat hitta mig årets resterande dagar.

Imorgon skall jag fira tillsammans med Agnes och tjejerna. Vi tänker 3-rätters mysmiddag följt utav Munken. Inget superuppstyrt (då blir man ju bara besviken...) utan vi tänker att vi tar allt som det kommer =)

Så där har vi det - 2019. Ett helt galet år för min del, så förstå att jag är nyfiken på vad 2020 kommer föra med sig!

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Någon sa en gång att hon slutat kalla såna kriser för kriser, och använde istället ordet utvecklingsfas. Så jäkla bra ändå - det är ju precis vad det är! Så det kör jag också med nu 😊❤️. Vilken resa du gjort under året, fantastiskt vad grym du är gumman!
nouw.com/marietheresel
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vilket år du har haft, du har verkligen hunnit med så galet mycket! Lite ledsamt att detta är sista inlägget med detta, har älskat dom! Nästa år kommer bli ett toppenår! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
celinelundqvists
celinelundqvists,
Alltså den där tinder-veckan låter ju så kuuuul! Och modig haha! Hade aldrig vågat bege mig iväg på 30-årsfest bara sådär!
nouw.com/celinelundqvists
mathiildaeklund
mathiildaeklund,
Först o främst älskar jag dina bilder! Sen håller jag med ovanstående, hade aldrig någonsin ens vågat träffa så många olika på en helg haha. Heja dig!! kram<3
nouw.com/mathiildaeklund
tildablanksvard
tildablanksvard,
Wow vad jag har älskat att läsa din årsresumé, du är grym Matilda❤️❤️
nouw.com/tildablanksvard
happyM
happyM,
Helt galet hur mycket du hunnit med i år, älskar att få hänga med genom detta!! Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Vilket år du haft. Och än fast du mått dåligt har jag ändå sett din styrka, för det är inte lätt att vara positiv och sätta på ett leende i såna stunder än om det tillslut blir vardag. Du är grym och du inspirerar så himla mycket. Puss<3
nouw.com/emmeliesehlin
moasiim
moasiim,
Hittade din blogg i början av året, måste nästan ha varit i samband med att du blev "omnämnd" på nouw. Jag hade precis blivit sjukskriven och det blev lite av en rutin att gå in och läsa dina inläg. Helst flera gånger om dagen, för flitig var du! Är så himla tacksam för att du delat med dig så mycket i dina med och-motgångar under året men också dina "månadsmål" som fått mig vilja sätta upp egna. Önskar dig ett fanstiskt 2020 och ser framemot att läsa ännu fler härliga inlägg! <3
nouw.com/moasiim

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin