Lyx och 2 liter vatten 

- Godmorgon måndag! Måndagsmilen är on (jag behöver förövrigt en ny serie att se på gymmet. His Dark Material checkades igår) och sen blir det en lång dag med jobb. Söndagsvisning med 18 sällskap igår, så nu blir det att ringa budgivning (hoppas vi!).

- Jag fick en ny bäddmadrass i julklapp och nu sover jag helt otroligt skönt. Riktigt sådär så man inte vill gå upp på morgonen. Bäddmadrass u julklapp, nya kuddar i födelsedagspresent och så unnade jag mig både hotellkudde och nya sängkläder under Black Friday. Och allt ligger i min säng nu. Myyyyys!
Stort tips btw! Att lägga pengar på tex bäddmadrass när man ändå har en är inge kul. Så önska er en i present för det känns så lyxigt när man får en ny en.

- Ett annat tips är att jag på insta har ett samarbete med NA-KD. Med rabattkoden berlin20 får ni hela 20% på era ordrar. Giltig i typ 24 timmar till, så happy shopping!

- Min väska fanns inte inne. Och dom kunde heller inte svara på när den skulle komma in. Så tråkigt. Men den som väntar på något gott, eller vad ska man säga?

- Den här veckan ska jag ha lite som fokus att dricka mer vatten. Så from idag ska jag bära med mig en vattenflaska överallt. Jag började faktiskt med det förra veckan. Då drack jag omkring 1,5-2 flaskor om dagen. Man ”ska” ju dricka 2 liter vatten/dag vilket betyder 4 flaskor. Så det blir målet. Nu kör vi!

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin