Lunchen som är 10 av 10

Det här med semester alltså! Jag har väl inte riktigt landat i det än, speciellt med tanke på att jag fortfarande måste skriva klart en objektsbeskrivning av lägenheten i Biografen ikväll. Men för andra dagen i rad har jag tagit sovmorgon. Å ena sidan älskar jag det. Å andra sidan har jag lite av en identitetskris. Jag är ingen som tar sovmornar utan jag går rutinmässigt upp varje morgon. Så enkelt är det. Men här är jag, sover tills efter 08 och njuter av livet.

Min plan var egentligen att jag efter min morgonpromenad imorse skulle åka ut till antingen Follingbo Kalkbrott eller Tofta Strand för en dag i solen. Dom planerna krossade väder-gudarna dock. Så himla mycket sol har det tyvärr inte varit idag. Och inte särskilt varmt heller för den delen.

Jag och Mamma hade pratat om att vi skulle åka en roadtrip någon dag. Hon ville visa ett café hon varit på och jag ville ju äta mina rökta räkor. Så när vädret ändå var lite halvdant bestämde vi oss för att väcka Wilma, hoppa in i bilen och bege oss mot öns Östra sida. Så mycket mys med tid för bara oss tre!

Och som ni ser så fick jag mina räkor. Är ni på Gotland är Katthammarsviks rökeri nästan ett måste. Räkorna är såååå goda! Wilma tog en laxburgare som också var riktigt fin, och både deras fisksoppa och fisktallrik lät (och såg) fantastiska ut med. Stort tips!!

Gillar

Kommentarer

amandassofi
amandassofi,
Räkor är inget för mig, men laxburgare låter som en dröm!!
nouw.com/amandassofi
Johannagrahn
Johannagrahn,
Rökta räkor är life 🙏🏼🤍
nouw.com/johannagrahn
tildablanksvard
tildablanksvard,
malinlinneaa
malinlinneaa,
den där tallriken med räkor såg ju inte helt fel ut 😃 sååå gott!!
nouw.com/malinlinneaa
sofiahaag
sofiahaag,
Åh jag var faktiskt på Tofta stranden idag det var superhärligt!!
nouw.com/sofiahaag
hilmak
hilmak,
Men gud så gott!! Och mysigt 😍
nouw.com/hilmak
amandagroth
amandagroth,
Åh va gott 😊
nouw.com/amandagroth

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin