Lördagsstatus

Morgonen: Att få vakna av sig själv och sova ut utan larm är egentligen något som varit otänkbart för mig under så många år. Men ett nytt kapitel i mitt liv har fört med sig nya vanor och att nu få njuta av just det är nästa intill magiskt. Speciellt när man också vaknar och det är ljust utanför fönstret.

Önskar: Att dagen faller ut så pass bra som den har en möjlighet att göra. Håll alla tummar och tår för det!

Gårdagen: Igår fick jag plötsligt feeling och gjorde något jag tänkt på länge - jag bokade in mig på ett BodyBalance-pass. Ni kanske minns att jag hade det som ett av mina Topp 3 mål i Februari men totalmisslyckades, haha. Men nu så!

Konstaterande: Jag är allergisk mot mindre bra (aka dåliga) instruktörer. Efter att ha haft en ”karriär” inom gymvärlden, jobbat med flera av Sveriges bästa instruktörer (enligt mig) och dessutom kan Les Mills utan och innan, kan jag urskilja en grym/bra/ok/dålig instruktör på cirka en millisekund. Och en dålig instruktör får det att krypa i kroppen på mig.

Morgondagen: 3 visningar coming up. En heldag med jobb alltså. Jag ska inte sticka under stolen att det hade varit fruktansvärt skönt med en ledig dag, men samtidigt ska det bli så kul att komma ut och träffa en massa visningsdeltagare.

Ledigheten: Som sagt - fullt ös på jobbet just nu. Så igår sa jag till min chef att jag kommer ta hela
påsklovet ledigt. <— Där har vi något av det bästa med mitt jobb. Jag har inget direkt schema, så det är faktiskt bara att säga just så. Så Gotland here I come.

Crave: Just nu creavar jag sönder på sushi. Men ändå är jag på något sätt inte sugen på att köpa det. Schizofren? Oh yes!

Sugen på: Att köpa en riktigt bra bok, lägga mig på en strand, höra vattnet skölja in, känna värmen mot huden och försvinna långt in i sagans värld.
But nah, Corona’s here....

Önskar: Er alla en fantastisk lördag <3

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,

Men snälla! Sushi är så gott! 😍

nouw.com/emmamehrali
hilmak
hilmak,
Men så gott 😍
nouw.com/hilmak

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin