Lördagsinspo

Rak in i vardagen var det ja. Trots att det är Lördag, haha! Först nu klockan 20 i 8 kom jag hem. Men woop woop vilken dag! Loppisen gick fantastiskt bra (mer om det imorgon), träningen gick sjukt bra (om än det blev ett rätt så kort pass), kylen är nu fylld igen, chicken fajitan ligger nu gott i min mage och jag ska alldeles strax ta mig en riktigt lång dusch med hårinpackning, ansiktsscrub, ben-rakning, ögonbryns-noppning och allt annat underbart. Love it!

Men med tanke på att det var väldiga vardagskänslor på den här dagen tänkte jag dela med mig lite höst-inspo, bara för att det behövs


Jag är sjuuukt taggad på att ta tag i inredningen. Våran älskade lilla lägga är ju fin, men den är inte särskilt personlig eller i närheten utav så inredd som den skulle kunna va. Så nu ska jag köpa hem mer inredningsprylar, och inte bara luslyktor vilket var vad jag har inrett med innan, haha!
Mjuka plädar, korgar, smådetaljer och en massa ljusslingor är vad jag vill ha. Har ni några budgettips eller bra erbjudanden att dela med er utav är jag idel öra =)


När det kommer till maten ska jag, så fort jag får tid, se till att göra ingefärsshots. Jag känner inte av någon förkylning än, men vi alla vet att dom kommer komma. Dom är små höstbacillerna som vägrar lämna en. Och jag är inte det minsta sugen på att bli sjuk, så som vanligt kör jag på min Våga vägra bli sjuk-filosofi och kommer boozta kroppen med allt vad som går. Ingefära, chili, kanel, smoothiebowls proppade med vitaminer och mineraler, varma soppor och heta grytor


Och drycken då? Islatten har varit supergod, men nu är det dags för annat. Det är dags för dom varma dryckerna. Chailatte, varm choklad, pumpkin spice latte, vanligt hett kaffe och varm saft för den delen. MUMS!


På klädfronten har jag ett mål - att fortsätta känna mig snygg, trots kylan och tjocka tröjor.
Jag vet själv nu efter sommaren att det som gör att jag känner mig snygg är när jag 1. har på mig något snyggt färgglatt, 2. har på mig en riktigt snygg kjol, 3. utmanar min basicstil med något jag sett på instagram eller på pinterest, och 4. lyckas sätta ihop en bildvärdig outfit.
Så dessa 4 punkter får bli mina höstmantran. Passande nog har jag nu efter loppisen en massa plats i mina garderober plus lite extra pengar i plånboken, så här ska ut och shoppas =)

Vilken är eran höstinspo? Hemma, maten, dryck, kläderna? Vad ser ni fram emot?

Gillar

Kommentarer

Louise,
underbar inspo!!! 😍
louiseelinore.com
Matildaberlin
Matildaberlin,
sjosefine
sjosefine,
Den där duschen lät inte fel! Min kropp skulle också behöva en sån omgång 😅🙈❤
nouw.com/sjosefine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Den satt verkligen inte fel =)) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
så mkt fin inspo 😍
nouw.com/emelieanderssoon
Matildaberlin
Matildaberlin,
Eller hur? =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
sandrakannasto
sandrakannasto,
Såå härlig inspo😍
nouw.com/sandrakannasto
Matildaberlin
Matildaberlin,
4foodies
4foodies,
Såå härligt med en riktig långdusch, det är verkligen så avslappnade. På inredningsfronten tycker jag du ska kolla på Rusta de har så mycket fina korgar, filtar, kuddar, gardiner och mycket mer! dessutom till en billig peng👌💗
nouw.com/4foodies
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså ja! Och jag va faktiskt där igår och fick med mig både det ena och det andra, så tack för tipset =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
keyell
keyell,
Herlig inspo! Love it!😃❤️
nouw.com/keyell
Matildaberlin
Matildaberlin,
enna,
Så så härlig lista 😊
sayyeastofashion.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
Åhh! Tack vännen <3
nouw.com/matildaberlin
anniepiie,
åhh vilken härlig inspo. 😃
anniepiie.blogg.se
Matildaberlin
Matildaberlin,
sanns
sanns,
Älskar detta inlägget!! <33
nouw.com/sanns
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Tack sötaste <3
nouw.com/matildaberlin
johnssons
johnssons,
Härlig inspo<3
nouw.com/johnssons
Matildaberlin
Matildaberlin,

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin