Lördag och langar tips

Hola peepz!

Och hallå fantastiska lördag! Har eran dag börjat lika bra eller? Jag vaccinerade mig igår så hade räknat med att bli mer eller mindre hemma-liggandes hela dagen. Kombinationen av det, en lång arbetsvecka och att jag hade tvättstuga tills efter midnatt (okej, till midnatt men bäddade rent och packade in allt i garderoberna efter det) lämnade mig med planen att ta en riktig sovmorgon utan larm. Jag hade räknat med att vakna runt 10-11 kanske. Men nej, vid 07 slog jag upp ögonen för första gången. Somnade om ett par gånger och hoppade sen upp ur sängen vid halv 9 då jag traskade iväg till gymmet.

Efter det har jag lyckats checka av så många grejer. ÄLSKAR känslan av att vara effektiv. Speciellt med solen skinandes utanför fönstret. Så istället för att ligga utslagen som jag räknat med har jag:

- Bäddat min renbäddade säng (som luktar sådär härligt).

- Gymmat

- Jobbat: ett par samtal, budgivning och ett par sms fick det bli.

- Packat och postat 6 Tradera-paket (ni vet att jag säljer en massa NYA kläder till bra priser HÄR va??)

- Städat hela badrummet.

- Tagit en lååååång-dusch, inklusive shampoo, balsam och efterbehandling med Nioxin (TIPS TIPS TIPS!! Jag hade ett samarbete för ett tag sedan när jag kunde välja deras produkter men hade en bild av att det bara var för tunnhåriga män ala TV-shop och valde ett annat märke. Klipp till att jag nu har köpt ett kit och bara efter 2 veckor märker otrolig skillnad på tjockhet och bebishår som tittar ut. Så till alla som liksom jag tappat massa hår och vill ha tillbaka det - in och köp!), inpackning med color refresh från Maria Nila, raka benen, smörja in kroppen, klippa tånaglarna och allt annat härligt.

- Ätit lunch. Fryst risotto från Picard for the win!

- Skickat ut en offertförfrågan på att bygga klart här i lägenheten.

- Skickat ut två fakturor från samarbeten.

- och nu ska jag iväg på en promenad i solen för att kika på en lägenhet. Och ja, klockan är inte ens 3. Hur underbart?? Som sagt, älskar älskar älskar känslan av att vara produktiv och effektiv.

Hur ser eran lördag ut? Något kul inplanerat?

Gillar

Instagram @matildaberlin

Instagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlinInstagram matildaberlin